SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan kendine küfür ayarı

Mehmet Demirkol, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişimi ve Sosa'nın Beşiktaş'tan ayrılması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Demirkol'dan kendine küfür ayarı

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Mehmet Demirkol, Sosa'nın Beşiktaş ayrılışı ve Şenol Güneş'in dünkü açıklamaları hakkında konuştu.

TARAFTAR NİYE SORMUYORSUNUZ DER

Şenol Güneş'in başından beri Sosa'nın ayrılık sürecinin içinde olduğunu biliyorum. Sosa ile ilgili durumu biliyor. Şenol Güneş'in dünkü açıklamasında "Sosa ile ilgili bir şey bilmiyorum" derse taraftar şunu der: "ya Sosa'nın yerine kim alınsın bu hocaya niye sormuyorsunuz? Hoca bir anlatsana."

Sosa

BEŞİKTAŞ'IN PLANI YOK

Sosa konusu şubat ayından beri devam ediyor. Sosa 1.5 milyon Euro alıyor, Mustafa Pektemek 1.8 milyon Euro alıyor. Sosa; "Ben Oğuzhan'ı yükseltmişim, Gomez'i yükseltmişim. 13 asist 9 golle oynamışım. 31 yaşındayım. Şartlarımın iyileştirilmesini istiyorum" diyor.

31 yaşındaki bir oyuncuya daha fazla vermem diyebilirsin, 7,5 milyon Euro teklif gelmiş, çok iyi. Bizim takımlarımız oyuncu satmak zorunda. Buna da bir şey diyemeyiz ama plan var mı? Yok. Gökhan İnler, Sosa'nın yerine alınacak oyuncu değil.

TANKLARI İNSANLARIN ÜZERİNE SÜRENLERE KÜFÜR ETMEMİZ GEREKİR

Şenol Güneş, yönetim bu durumdayken, ülkenin havalimanına tarihin en büyük saldırıların biri yapılmışken, 1 ay geçmiş memleketin tankını almışlar insanların üzerinden geçmişler. Bu tankları alanlara küfür edeceğim ama RTÜK ceza verecek aslında vermemesi gerekir. O tankı alanlara sıfat bulamadım, küfür etmemiz gerekir ama ceza alırız. Ülkede yaşanan bu olayları da yurtdışındaki oyuncu televizyondan seyrediyor. Şimdi buraya oyuncu getirmek kolay mı? Buraya oyuncu getirmek kolay değil. Şenol Hoca bu durumda Sosa için; 'neler olduğunu bilmiyorum' dediği zaman taraftar da yönetime 'siz Sosa için Şenol Hoca'yla konuşmadınız mı der.''

Yorumlar
TREND HABERLER