SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan Nasuhi Sezgin'in için çarpıcı açıklama!

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol Nasuhi Sezgin'in için çarpıcı iddialarda bulundu.

Mehmet Demirkol'dan Nasuhi Sezgin'in için çarpıcı açıklama!

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol Spor Servisi programında birbirinden çarpıçı değerlendirmelerde bulundu.

İŞTE DEMİRKOL'UN AÇIKLAMALARI:

'Başkaları neden kızıyor?'

"Nasuhi Sezgin'in söylediklerini duyduğunuz anda, şike anlayanlar! Yok artık. Bırakın Allah aşkına. Federasyona imalı gönderme yapayım derken, bunları söyledi. Nasuhi Sezgin'in söyledikleri diyelim ki dediği gibi... Başkaları neden kızıyor? Kızması gereken Galatasaraylılar...

Galatasaray'da deprem! İstifa geldi

Beşiktaş teknik heyet bir analiz yaptı dar alan oyunu oynayamamak gibi bir problemi vardı Olympiakos'un o yüzden 3 maç üst üste kaybetmişler. Osmanlı maçını da kaybedebilirlerdi...

Bu problem yaratan konuları 3 gün içinde değiştirmek zorunda kalacaklar. Ama ne analiz yaparsan yap, bilindik oyunu olan favoridir. Beşiktaş o anlamda favoridir ama Beşiktaş açısından teknik direktör değişikliği çok iyi olmadı.

Güneş'e zafer taktiği Mustafa Reşit Akçay'dan!

'Necip ile Gökhan arasında ciddi fark var'

Necip'in oynamasıyla Gökhan İnler'in oynaması arasında ciddi farklar var. Oyun değişir çünkü... Genel hatlarıyla katılıyorum Necip'le oynamak, Oğuzhan'la oynamak, Gökhan'la oynamak 3 farklı şey çıkarıyor. Ben Necip'le oynayacağı kanaatindeyim.

Adriano en sağdan en sola oyunu açtığı sürece Quaresma'yı topla buluşturduğu sürece işi görür Beşiktaş. Temel planın bu olacağı kanaatindeyim. Osmanlıspor'un da Olympiakos'u eleyeceğini düşünüyordum, eleyebilirdi ama birden 'biz buraya nasıl geldik' heyecanı turu kaybettirdi. Yoksa Mustafa Reşit Akçay işi orada bitirirdi.

'Souza topa kaç defa dokunmuş'

Fenerbahçe'nin 23.haftada liderden 12 puan fark yiyip ligi şampiyon bitirdiği bir sezon yok. Öyle bir sezon yok zaten... Fenerbahçe, en fazla 10 sezondan 2 defa yarıştan kopar. Bu Souza topa kaç defa dokunmuş diye merak ediyordum. Baktık bir istatistik çıktı aklım çıktı. 

Bu oyuncu orta sahanın merkezinde, takımın topla buluşan 8. oyuncusu çıktı. Kaleciden daha az topla buluşmuş nerdeyse. Şimdi mevzu budur Fenerbahçe'de merkez orta saha oyuncusu topla buluşmada 8'inci ise şampiyon olabilir mi?

Osmanlı F.Bahçe maçı için TFF'ye başvuracak

'En iyi Fenerbahçe eleştirmeni...'

Ama Fenerbahçe Fenerbahçe'dir. Advocaat'ın bu konuda açıklama yapmasını bekliyorum ben. Türkiye'deki en iyi Fenerbahçe eleştirmeni Advocaat ama teknik direktörü o mu bilmiyorum.

Bir istatistik daha vereyim... Fernandao'nun Osmanlıspor maçındaki ilk yarıdaki pas sayısı kaç olabilir? Önde top tutması gereken adamdı. Sıfır. Bak sıfır...

Federasyon başkanlığına aday olun elbette ama bu ligi yükseltelim. 2004'te Gaziantepspor'un Milan'la oynadığı bir maç görüntüsü vardı twitter'da geçen.. Nurullah Sağlam teknik direktör zımba gibi. Johnson'lar Yusuf Şimşek'ler bir top oynanıyor görmen lazım yıkılıyor ortalık. O görüntüyü bugün koysam dersin ki burası hangi ülke. Bizim o günlere biraz dönmemiz lazım artık.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER