SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan Porto-Beşiktaş maçı yorumu

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, siyah beyazlı temsilcimizin Devler Ligi'nde ilk maçında aldığı galibiyeti değerlendirdi.

Mehmet Demirkol'dan Porto-Beşiktaş maçı yorumu

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G grubunda deplasmanda Porto'yu 3-1 mağlup etti.

Maçın ardından NTV Spor'da Mehmet Demirkol, karşılaşma hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"3. GOLÜ AYAKTA ALKIŞLIYORUM"

"Ayakta alkışlanacak bir başarı. Maç 2-1. Rakibin baskısını kırdınız ama her şeye rağmen riskli bir ortamda. O sırada gelen gol, bence gecenin golü. Baştan sona ayakta alkışlanacak goldür. Öyle kritik bir andı. Oyun riskli değildi ama genel ortam itibariyle her şey olabilecek bir andı. Orada o soğukkanlıkla o atağı yapabilmek takımın olgunluğunu gösteriyor. Tabi ki kriz anları oldu ama Beşiktaş olgunlukla, ayakta alkışlanacak bir galibiyet aldı." 

"Quaresma öyle bir pas verdi ki; sadece Talisca anladı tıopun ortaya gittğini. Quaresma'nın önünde adam varken topu oraya atabilmesi muazzam bir şey."

"CENK TOSUN'U KİMSE KESEMEZ"

"Cenk Tosun sadece Negredo'yu değil, birçok santrforu keser. Top Class'ın bir altında şu anda. İngiltere kimseye o kadar parayı vermez. Sadece attığı gol değil yani. O gol muhteşem ama iki yönlü yaptığı katkıyı hep doğru bir şekilde güçle yapıyor."

"CASİLLAS'IN AKLINA GELMEDİ"

"Olağanüstü bir Cenk vuruşu. Bence Casillas'ın aklına gelmedi vuracağı. Bunu tartışanlar olabilir ama ben vuruşu ön plana çıkarıyorum. O vuruşa cüret etmek ve vurmak.. Cenk, Türk gençleri için örnek bir sporcu. Yabancı sınırları tartışmaklarını geçin ya. Adamın biri çıkıyor ve yapıyor. Bunu da lafla yapmıyor. Başka bir insana dönüştü."

"HOCALIK BÖYLE BİR ŞEY"

"Santrfor arkası üçlüsü takımdan kopmadı, takım da onlardan kopmadı.. Porto taraftarları stattan çıkarken, 'Biz bu maçı nasıl kaybettik' demezler. 'nasıl gruptan çıkacağız' derler. Oğuzhan'ın çıkıp Medelin girmesi, benim aklıma hiç yatmıyor. Ama hocalık böyle bir şey. Hocalık kimsenin aklına gelmeyen şeyi yapıp işi değiştirmek."

Aboubakar'dan Porto maçı sonrası olay hareket

Yorumlar
TREND HABERLER