SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan Süper Kupa yorumu

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Konyaspor Süper Kupa maçını yorumladı.

Mehmet Demirkol'dan Süper Kupa yorumu

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Konyaspor Süper Kupa maçını yorumladı.

Mehmet Demirkol, Beşiktaş'ın istediği oyunu sahaya yansıtamadığını ve Babel'in hiç oyunda ifade ederken Konyaspor'un ise farklı bir takım olduğunun altını çizdi. Demirkol, sahaya atılan yabancı cisimlerle ilgili ise çok sert konuştu.

İşte Demirkol'un Beşiktaş - Konyaspor maçı değerlendirmeleri:

"Konyaspor kadro olarak olmasa da oyunu tamamen değişmiş. Konya pas takımıydı, direkt geçiş oyunu oynayan bir takıma dönüşmüş. Konyaspor geçen sene ceza sahasına ligin en az giren takımıydı bu sene bu farklı olacak. Beşiktaş'ta geçen seneki oyun yok. Geçen sene Quaresma üzerinden oynuyordu Beşiktaş. Öndeki dörtlüyü ortalar üzerinden gol alanına sokmaya çalışıyordu. Bu oyun planı yürümedi. Beşiktaş istediğinin arzuladığının gerisinde gözüküyor. Babel hiç oyunda yoktu. Golden sonra Beşiktaş biraz daha kendine geldi. İkinci yarı Tolgay'ın yerine Negredo alınabilir."

Beşiktaş-Konyaspor maçında büyük şok! Sahaya bıçak atıldı

"Adam sahaya şu kadar sustalı ile girmiş. İnanılır gibi değil. Ben en az 10 kez kalem kaptırdım girişte. Adamın cebindeki 10tl bozuk parayı alıyorlar ya. Adam belki evine dönemeyecek. Hani ne oldu Passolig? Ne işe yarıyor? Ne elde ettiniz? Sahaya meşale atıldı, geç içeri hakem. Durdur maç, oynatma. Yoksa olmuyor. Sahaya bıçak atılıyor, devam ediyorsun. Onu yapmıyorsun bu işe yaramaz, başka bir şey yapmıyorsun o işe yaramaz. Ne yarayacak peki? Hiçbir şey yapmıyorsunuzki.."

Beşiktaş Konyaspor maçı golleri ve geniş özeti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER