TRABZONSPOR

Mehmet Ekici öyle bir şey istedi ki...

Trabzonspor'da ''kara bulutları'' dağıtma maçı olarka görülen Mersin İdman Yurdu mücadelesi öncesinde sakat futbolcuların istekleri teknik heyeti memnun etti.

Mehmet Ekici öyle bir şey istedi ki...

Trabzonspor'da Mehmet Ekici sakatlığı devam etmesine rağmen, Mersin İdman Yurdu maçında kendisine ihtiyaç varsa oynayabileceğini hocasına iletti. 

Trabzonspor'da futbolcuların başkan Muharrem Usta'nın uçakta yaptığı görüşmeden oldukça etkilendikleri bildirilirken, Mersin İdman Yurdu ve Beşiktaş maçlarına ayrı bir hırsla çalıştıkları öğrenildi.

Fotospor'un haberine göre; Trabzonspor'da bu maç öncesinde Salih Dursun, Aykut, Ramazan Övüç ve Muhammet Demir kart cezalısı. Onur Kıvrak, Mehmet Ekici ve Güray'ın sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam ediyor. Okay ve Aytaç ise çalışmalara başladı.

Fikret Orman Mutlu Kaya'ya yardım eli uzattı

''Gerekirse iğneyle oynarız''

Hami Mandıralı ile görüşme yapan Okay ve Aytaç'ın maça kadar hazır olacaklarının garantisini hocalarına verdikleri bildirdi. Okay ve Aytaç'ın, 'gerekirse iğneyle oynarız' şeklinde hocalarına söz verdikleri öğrenildi.

Bu iki futbolcu dışında sakatlığı devam eden Mehmet Ekici'nin ise, Hami Mandıralı ile görüşme yaptığı, ''Bana ihtiyaç varsa 10 dakika, 20 dakika... kaç dakika olursa olsun oynamak isterim. Kulübü bu zor durumda yalnız bırakmak istemiyorum. İğneyle çıkar oynarım'' diyerek flaş bir istekte bulunduğu belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER