TRABZONSPOR

Mehmet Ekici'den Fenerbahçe'ye mesaj var

Trabzonspor'da izinsiz şekilde Fenerbahçe ile anlaştığı için süresiz kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ekici'den Fenerbahçe'ye mesaj var

Mehmet Ekici iddialı konuştu. "Benim Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe'nin de bana ihtiyacı var" diyen Ekici, "Koşan, savaşan bir oyuncuyum. Gelecek sezon büyük başarılar kazanacağız." dedi.

İKİ YÖNLÜ KATKI YAPACAK

Son iki sezondur orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliği çeken Fenerbahçe, Mehmet Ekici ile bu problemi çözecek. Ekici'nin gelişiyle birlikte sarı-lacivertlilerin oyun anlayışında da değişiklik olacak. Advocaat'ın raporu doğrultusunda anlaşılan gurbetçi futbolcuyu, oyun kurucu pozisyonunda kullanmayı planlayan yeni sezonun teknik direktörü Aykut Kocaman, özellikle Ekici'nin iki taraflı oynamasından faydalanacak. Bu sayede takıma iki yönlü bir katkı sağlayacak.

Fenerbahçe'da Volkan Demirel depremi



BANA EN UYGUN TAKIM FENERBAHÇE

Güneş'te yer alan habere göre; Kocaman'ın sisteminin mihenk taşı olacak Mehmet Ekici'nin, yakın çevresine Aykut Kocaman ile yeniden eski günlerine döneceğini söylediği öğrenildi. "Benim Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe'nin de bana ihtiyacı var" diyen Ekici'nin, "Fenerbahçe'yi seçtim çünkü sistem olarak bana çok uygun. Fenerbahçe'nin orta sahadaki sorununu herkes görüyor. Aykut hocanın Alex ile anlaşamamasının sebebi koşmamasından dolayıydı. Ben koşan, savaşan bir oyuncuyum" diye konuştuğu bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER