SPOR MAGAZİN

Mehmet Topal huzurevinde iftar düzenledi

Fenerbahçeli yıldız Mehmet Topal ile eşi Selda Topal, Semiha Şakir Huzurevi için iftar düzenledi.

Mehmet Topal huzurevinde iftar düzenledi
Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal, Maçka'daki Swiss-Günaydın Restaurant'ta Semiha Şakir Huzurevi için iftar düzenledi. 
 
Fenerbahçeli yıldız Mehmet Topal ile eşi Selda Topal, Semiha Şakir Huzurevi için iftar düzenledi.

Topal çiftinin geleneksel hale getirdiği iftar, bu yıl aynı zamanda bayram yemeği olarak da sayıldı. Maçka'daki Swiss-Günaydın Restaurant'ta gerçekleştirilen yemeğe, huzurevi sakinlerinin yanı sıra Murat Evgin, eski Türkiye güzeli Özge Acı, Berfin-Hira Balcı ve Azeri sanatçı Günel de katıldı.  
 

İKNA EDEMİYORUM ÇÖZ BU İŞİ

İlginç olayların yaşandığı yemekte bir huzurevi sakini, Mehmet Topal'a, "Evlenmek istiyorum ama hanım kızı ikna edemiyorum, bu işi ancak sen çözersin" dedi.  
 
 KABUL EDİN, 6 BURMA BİLEZİK ALACAĞIM

Durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Topal, huzurevi sakininin evlenmek istediği Ayşe Hanım'ı ikna etmeye çalıştı. Ancak Ayşe Hanım'ın istekleri nedeniyle görüşme esprili bir pazarlığa dönüştü. Mehmet Topal, Ayşe Hanım'a, "Ablacığım, evlenmek için istediğin 12 burma bilezik biraz çok, yarısını ben hediye edeyim, sen de diğer isteklerini azalt. Ortada buluşup, bu işi tatlıya bağlayalım" dedi. Yaşanan diyalog nedeniyle salonda keyifli anlar yaşanırken, Mehmet Topal sözlerini şu şekilde noktaladı: "Siz son kararınızı verin, nikah şahidiniz ben olacağım."   
 

Bu arada huzurevi sakinleri, "Sürekli siz bizi ağırlıyorsunuz, artık biz de sizi huzurevinde ağırlamak istiyoruz" diyerek, Topal çiftini yemeğe davet etti.

Öte yandan sarı-lacivertli futbolcu Mehmet Topal, Fenerbahçe'nin yeni transferleri, yeni sezonda şampiyonluk şansı ve Avrupa'da bu yıl ne yapacaklarına ilişkin konularda huzurevi sakinleri tarafından soru yağmuruna tutuldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER