SPOR MAGAZİN

Mehmet Topal saldırıda orada mıydı? Fenerbahçe açıkladı

İstanbul Ortaköy'de yaşanan ve yılbaşını kana bulayan saldırıda Fenerbahçe'li futbolcu Mehmet Topal'ın aynı mekanda olduğu haberleri üzerine açıklama yapıldı.

Mehmet Topal saldırıda orada mıydı? Fenerbahçe açıkladı

Reina'da yaşanan terör saldırısı sonrası sosyal ağlarda Mehmet Topal'ın da Ortaköy'de olduğu yönünde iddialar dolaşmıştı. Fenerbahçe'den bu konuda bir açıklama geldi.

ORTAKÖY'DE DEĞİL, ERZURUM'DA

Ortaköy'de yaşanan hain terör saldırısında Fenerbahçe'li futbolcu Mehmet Topal'ın, saldırıya uğrayan mekanda bulunduğu haberleri üzerine kulüpten açıklama yapıldı.

Mehmet Topal
Mehmet Topal, ailesi ile birlikte Erzurum Palandöken'de tatil yapıyor.

Basın mensuplarına gönderilen açıklamada Mehmet Topal'ın Ortaköy'de değil, tatil için Erzurum Palandöken'de olduğu bilgisi verildi.

Essence Carson

Fenerbahçeli oyuncu da saldırı sırasında gece kulübündeydi

Basketbol yaşamlarını Türkiye'de sürdüren üç ünlü WNBA oyuncusu; Fenerbahçe'den Jantel Lavender, Yakın Doğu Üniversitesi'nden Essence Carson ve Bellona AGÜ'den Chelsea Gray de saldırıya uğrayan mekanın yanındaki gece kulübündeydi.

Üç oyuncu, saldırıyı öğrenince çok korktuklarını belirtirken, bir süre kulüpten dışarı çıkmalarına izin verilmediğini ifade ettiler.

Üç oyuncu da yaz aylarında WNBA takımlarından Los Angeles Sparks'ta forma giyiyor.

Essence Carson

Twitter hesabından yaşadıkları olayla ilgili bilgi veren Essence Carson önce, "İstanbul'daki silahlı terör saldırısı nedeniyle kulüpte sıkışıp kaldık" dedi, 3 saat sonrasında ise, "İyiyiz, iyi geceler" açıklamasını yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER