SÜPER LİG

Mehmet Topal ve Yeşim Salkım'a plaket

Mehmet Topal ve eşi Selda Topal Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Kliniği'nde çalışanlara ve çocuklara iftar yemeği verdi.

Mehmet Topal ve Yeşim Salkım'a plaket
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Topal, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Kliniği'nde tedavi gören çocuklar ve ailelerine Samatya Develi Restaurant'da iftar verdi.

Ünlü futbolcunun eşi Selda Topal ile birlikte ev sahipliği yaptığı davete, Yeşim Salkım da eşi Hakan Eratik ve kızı Gizem ile birlikte katıldı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji servisinde görev yapan doktorların da katıldığı iftarın diğer konukları ise, Asena ve Murat Kurşun oldu.

Mehmet Topal'ın gelişini sevinç gösterileriyle karşılayan çocuklar imza alma sırasına girdi. Dakikalarca süren imza ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından yemeğe geçildi.

İftar sonrası açıklamalarda bulunan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Bilim Dalı'ndan Prof. Dr. Özgür Kasapçopur, çocuklarda görülen FMF ve Romatizmal hastalıkların miniklerin hayatlarını büyük ölçüde kısıtladığını ve onları hastaneye bağımlı hale getirdiğini, bu nedenle onların bu tip organizasyonlarla motivasyonlarının arttırılmasının büyük önem taşıdığını belirtti.

 

Tedavisine geç başlanan çocuklarda kalıcı sakatlıkların da meydana geldiğini ifade eden Prof. Kasapçopur, "Bu iftar çocuklarımıza hem moral oldu, hem de hastalık konusunda farkındalık yaratmak için bize fırsat sundu" dedi. Prof. Dr. Kasapçopur, konuşmanın ardından iftarı veren Mehmet Topal ve eşi Selda Topal ile geceye katkı ve desteklerinden dolayı Yeşim Salkım'a birer plaket takdim etti.

200 davetlinin katıldığı iftar sırasında Mehmet Topal ve Yeşim Salkım, çocukların "Bizi hastanede de ziyarete gelin" isteğini geri çevirmeyip en kısa zamanda yanlarına gitmek için söz verdiler. Prof. Dr. Kasapçopur'dan hastalık ile ilgili bilgiler alan Yeşim Salkım ve Selda Topal; bu konuda üzerlerine düşen her ne varsa yapmaya hazır olduklarını ilettiler.

İftara katılan Murat Kurşun ve Asena ise minik hayranları ile bol bol fotoğraf çektirip onlarla vakit geçirdi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER