SPOR MEDYASI

Mehmet Topal'dan Erman Toroğlu'na telefon

Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'a attığı golün tartışmaları devam ediyor.

Mehmet Topal'dan Erman Toroğlu'na telefon - Sayfa 1

A Spor'da maçın ardından Mehmet Topal'ı sert şekilde eleştiren ve "Benim için öldün, artık sadece Topal'ın. Bu hırsızlık, bu emek hırsızlığı. Utanmadan seviniyorsunuz, üst üste yatıyorsunuz. Ayıptır, yazıktır." diyen Erman Toroğlu'na Mehmet Topal'dan sürpriz bir telefon geldi. Erman Toroğlu, Mehmet Topal'ın kendisini aradığını ve pozisyonla ilgili sorularını yanıtladığını aktardı.

Mehmet Topal'dan Erman Toroğlu'na telefon - Sayfa 2

Mehmet Topal'la konuştuğunu söyleyen Erman Toroğlu, konuşmadan önce sarı-lacivertli futbolcuya Aziz Yıldırım'ın bu görüşmeden rahatsız olabileceği yönünde mesaj gönderdiğini söyledi.

Mehmet Topal'dan Erman Toroğlu'na telefon - Sayfa 3

Ancak Mehmet Topal'a Erman Toroğlu'nun cep telefonu numarasını veren İlker Yağcıoğlu'nun bu durumun Aziz Yıldırım cephesinde sorun olmayacağını belirterek görüşmenin gerçekleştiğini aktardı.

Mehmet Topal'dan Erman Toroğlu'na telefon - Sayfa 4

Erman Toroğlu, Alper Ulusoy'un Merkez Hakem Kurulu'na pozisyonu "Mehmet Topal'a sordum ve cevap vermedi" şeklinde ilettiğini söylerken, Fenerbahçeli futbolcunun ise telefon görüşmesinde "Hakeme elime çarptığını söyledim" dediğini aktardı. İşte Erman Toroğlu'nun Mehmet Topal ile yaptığı görüşmeyi anlatırken yaptığı açıklamalar...