FENERBAHÇE

Mehmet Topal'ın anlaşma detayları ortaya çıktı

F.Bahçe Yönetimi, Gökhan gibi ayrılma aşamasına gelen Mehmet Topal’ı bu sözlerle ikna etti.

Mehmet Topal'ın anlaşma detayları ortaya çıktı

Caner Erkin’den sonra Gökhan Gönül’ün de takımdan ayrılması taraftarın yönetime olan güvenini ciddi anlamda sarsarken, Mehmet Topal’la yola devam kararı aradaki buzları bir nebze eritti.

Haziran başında henüz Avrupa Şampiyonası başlamadan başkan Aziz Yıldırım’ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara çok üzülen ve sözleşme yenilemek istemeyen Topal’ın son anda ikna edildiği ortaya çıktı.

Lionel Messi Arjantin'i bıraktı!

‘PARAGÖZ DEĞİLİM’

Vatan'ın haberine göre; Kulübün sembol isimlerinden bir tanesini daha kaybetmek istemeyen sarı-lacivertli yöneticiler, yıldız oyuncuyla yaptıkları görüşmede “Ücretine zam istemekte haklısın. Bu parayı hak ediyorsun” sözleriyle milli futbolcuyu yumuşattılar. Kendisinin paragöz olmadığını dile getiren Topal, bu son konuşmanın ardından 4 yıllık sözleşmeye ‘Tamam’ dedi. Her konuda uzlaşmaya varan tarafların önümüzdeki hafta basın önünde resmi imzaları atması bekleniyor.

10 numara kriz!

Taraftarın takımda görmek istemediği futbolcuların başında gelen Diego, yönetimi kavurucu yaz sıcaklarından daha çok terletecek gibi görünüyor. UEFA’nın sınırlamaları yüzünden bütçeyi denkleştirmeye çalışan başkan Aziz Yıldırım’ın önünde her seferinde Sambacı’nın yüksek maliyeti çıkıyor.

10 numaralı oyuncuyu göndermek için can atan ancak yıllık 3.5 milyon Euro’luk net kazancı yüzünden ona kulüp bulamayan yetkililer, transfer döneminin sonuna kadar Diego’ya talip çıkmasını bekleyecek. Ancak İstanbul’da çok mutlu olan her ay hesabına dolgun bir maaş yatan Sambacı, kendisini isteyen bir kulüp çıkmasına rağmen Türkiye’den ayrılır mı, işte o büyük bir soru işareti.

Yorumlar
TREND HABERLER