FENERBAHÇE

Meireles geri dönüyor! İşte yeni takımı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğunu ilan edip TFF 1. Lig'e adını yazdıran Ankaragücü, transfer harekatına başladı.

Meireles geri dönüyor! İşte yeni takımı

Yeni sezona güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmeyi planlayan sarı-lacivertliler, teknik direktör İsmail Kartal'ın raporuyla çalışmalarını sürdürüyor. Kartal'ın istediği oyuncuların başında F.Bahçe'den öğrencileri olan 3 isim geliyor.

MEIRELES, HAKAN VE SAVAŞ

Geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan ve bir yıl oynamayan Raul Meireles'i kadrosunda görmek isteyen Kartal, Hakan Çinemre ile Savaş Polat'la da savunmayı güçlendirmeyi hedefliyor.

Raul Meireles

Kartal'ın 34 yaşındaki Meireles'le bizzat kendisinin görüşeceği belirtilirken, yönetim de iki genç oyuncu için F.Bahçe'nin kapısını çalacak. 23 yaşındaki Hakan, geçen sezon kiralık oynadığı Eskişehir'de 33 maça çıktı. 20 yaşındaki Savaş ise F.Bahçe formasıyla 4 Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında oynadı.

"HEDEFİMİZ HEP ZİRVE"

Teknik Direktör İsmail Kartal, Ankaragücü camiasına şampiyonluk sözü verdi. Kartal; "Büyük bir camiaya geldim. Taraftarlarımızla birlikte güzel başarılara imza atmak istiyoruz. Hedefimiz her zaman zirve olacak" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER