TÜRKİYE KUPASI

Melo'dan kavgayla ilgili bomba iddia!

Türkiye'de 7 kupa kazanarak Brezilyalılar içinde rekor kıran Felipe Melo Sabri ile saha içindeki sert kavgasını yorumladı,

Melo'dan kavgayla ilgili bomba iddia!
Türkiye'de 7 kupa kazanarak Brezilyalılar içinde rekor kıran Felipe Melo, hem bu durumu hem de Sabri ile saha içindeki sert kavgasını yorumladı, ilginç bir iddiada bulundu; "Takımı ateşlemek içindi"!

Felipe Melo, Galatasaray ile 7 kez kupa kazanarak Alex ve Taffarel gibi isimleri geçip en çok kupa kazanan Brezilyalı oyuncu olması hakkında konuşurken, "Tanrıya şükür, büyük bir onur bu benim için, bu sadece Galatasaray tarihine değil, Türk futbol tarihine de adımı yazdırdığımı gösterir" dedi.

Sabri ile kavga: "Birisinin takımı ateşlemesi gerekiyordu"
Sabri ile saha içinde giriştiği kavga hakkında da konuşan Melo, bunun takımı ateşlediğini ifade ederkebn, "Sabri ile tartışmamız sırasında takım uyuyordu ve birinin takımı ateşlemesi gerekiyordu. Sabri ile olan dostluğumu herkes bilir. Sabri'ye saygım sonsuzdur, Galatasaray tarihine adını yazdırmış bir oyuncudur ve bizim kaptanımızdır. Benim ona, onun da bana saygısı vardır. Birilerinin takımı ateşlemesi gerekiyordu, o tartışma sonrasında takım dirildi, gelen goller ve oynanan oyun vardı. Bugünkü kazanılan başarının fitili o kavga sonrasında ateşlendi, ama Sabri'ye olan saygım sonsuzdur" diye konuştu.

"Türkiye'de 7 kupa kazandıysam.."
Melo 1. dakikada gördüğü kartla ilgili "Faul yoktu, ağır ve gereksiz bir karardı" derken, agresifliği hakkında da konuşarak; "Türkiye'de 7 kupa kazandıysam bunu bu agresifllikle yaptım. Bunun sınırını hep bildim ve kimseye saygısızlık yapmayaya çalıştım" dedi.

Transfer spekülasyonları hakkında da konuşan Melo; "Şampiyon olmuş ve iki kupa almış takımın oyuncuları hakkında transfer spekülasyonu çıkması çok normal, ben ise sadece tatilimi düşünüyorum. Geleceğimi sadece Tanrı bilir" ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası hakkında da konuşan Melo, "Bu şampiyonluğu çok istiyorduk. Tarnıya şükür bunu da aldık, bu güzel kupadan sonra artık dinlenme zamanı" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER