DÜNYA KUPASI

Melo'nun kadroya alınmayışının sebebi

Melo Robben'in baldırına basıp kırmızı kart gördüğü günden beri kadroya giremiyor.

Melo'nun kadroya alınmayışının sebebi
Galatasaray'daki müthiş performansına rağmen, Scolari'nin yine milli takıma çağırmadığı Melo, Robben'in baldırına basıp kırmızı kart gördüğü günden beri kadroya giremiyor.

Sezon başında bonservisi alındıktan sonra müthiş bir ilerleme kaydeden ve orta sahada parmak ısırtan bir performans sergileyen Felipe Melo'nun Dünya Kupası'nda Brezilya forması giyip giymeyeceği merak konusu.

Hırslı futbolunda, Brezilya kadrosuna girme ihtimalinin rol oynadığı konuşulan Sambacı, son açıklanan kadroda yer alamamıştı. Scolari tarafından tercih edilmeyişini Fanatik Gazetesi'ne yorumlayan tecrübeli futbolcu, "Daha çok çalışacağım. Hâlâ milli takım kadrosuna çağrılabileceğimi düşünüyorum. Bu olay beni daha çok kamçıladı. Önümüzde Antalyaspor, Beşiktaş ve en önemlisi Chelsea maçları var. İnancımı hiç kaybetmeden ve daha çok çalışarak Dünya Kupası maçlarında yerimi alacağıma inanıyorum. Ama asla ümidimi kesmeyeceğim" ifadesini kullandı.

BU MAÇTAN SONRA KADROYA ALINMADI

Takım arkadaşları da Melo'nun, kadroya alınmayışının ardından kesinlikle küsmediğini, hatta daha da hırslandığını ve mutlaka aday kadroya çağrılmayı beklediğini belirtiyor. Felipe Melo, 2010 Dünya Kupası Çeyrek Final maçında Hollandalı yıldız Robben'in baldırına basınca kırmızı kart görmüş ve o günden sonra bir daha kadroya alınmamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER