MERSİN İDMANYURDU

Mersin İdman Yurdu'nda yine haciz krizi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun başı yine dertte.

Mersin İdman Yurdu'nda yine haciz krizi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun tesislerinde eski kaptanı Servet Çetin'in alacaklarına yönelik yaptığı başvuru üzerine haciz işlemi başlatıldı.

Servet Çetin'in alacaklarına karşılık yaptığı başvuru üzerine başlatılan işlemler için Macit Özcan Spor Kompleksi'ne gelen haciz memurları, tesis içerisinde gerekli tespitleri yaptı. Bu sırada görüntü almaya çalışan basın mensupları tesis dışına çıkartıldı.

Mersin İdmanyurdu Başkanı Hüseyin Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu haciz işleminin kendisinden önceki yönetimin Çaykur Rizespor maçı nedeniyle takım kaptanı Servet Çetin'e verdiği 1 milyon 200 bin liralık çek için başlatıldığını söyledi.

Bu paranın tüm futbolculara ait olduğunu aktaran Çalışkan, şöyle konuştu:

"Kendisinin bu para içerisinde ne kadar parası vardır? 20 bin veya 30 bindir. Bu para bütün futbolcuların primiydi. Ayrıca takım kaptanı olduğu için çek kendisindeymiş. Tutmuş bu çekin tamamını icraya vermiş. Tesiste zaten alabilecekleri bir şey yok. Neyimiz var ki? Dikili bir ağacımız bile yok. Neye haciz koyacaklar ki? Kendi arkadaşlarının formasına mı haciz koyacak utanmadan. Bunu yapmaması gerekirdi. Yapsa da eline bir şey geçmeyeceğini biliyordu. Bunu bile bile yaptı. Bunu bile bile icraya vermesinin manası yok. Takımın moralini bozmak için, sözleşmesini feshettiğimiz için yapıldı. Bu takımın eski kaptanısın, bu önemli maçtan önce bu hareketi yapman iyi bir şey değil."

Türkiye Kupası'nda yarı final maçları ne zaman?

Çalışkan ayrıca, futbolcuların alacakları ödenmediği için idmana çıkmadıkları yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, takımın antrenmana çıktığına ilişkin kendisine bilgi verildiğini sözlerine ekledi.

Servet Çetin de AA muhabirine, alacaklarıyla ilgili haciz işlemi başlattığını bildirerek, "Ben bu kulüpten bir lira bile para almadım. Kulüp avukatlarının çeşitli ifadeleri var ancak bunlar yanlış. Bir milyon 200 bin liralık Çaykur Rizespor maçı primi vardı. Bütün belgeler elimde. Bunu Servet Çetin'in peşinat alacağı olarak göstermeye çalışıyorlar. Futbolcu arkadaşlarım o takımdalar şu an. Onlara zarar vermemek için konuşmak istemiyorum ama zamanı geldiğinde konuşacağım ve tüm yalanları anlatacağım." ifadelerini kullandı.

Servet Çetin ayrıca, kendisinin kulüpten 1 milyon 400 bin liraya yakın alacağı olduğunu, bunları yasal hakkını kullanarak almak için çalıştığını sözlerine ekledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER