FUTBOL

Mersin İdmanyurdu - Galatasaray maçında Özgecen Aslan unutulmadı

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu, Mersin Stadında Galatasarayla ile karşılaştı.

Mersin İdmanyurdu - Galatasaray maçında Özgecen Aslan unutulmadı - Sayfa 1

Spor Toto Süper Ligi'nin 21. haftasında oynanan Mersin İdmanyurdu-Galatasaray maçı öncesi ev sahibi ekibin futbolcuları seremoniye anlamlı bir pankart ile çıktı.

Mersin İdmanyurdu - Galatasaray maçında Özgecen Aslan unutulmadı - Sayfa 2

"ÖZGECAN'IMIZI UNUTMADIK" Mersinli futbolcular geçtiğimiz yıl Mersin'de evine gitmek için bindiği minibüsün şöförü tarafından tecavüze uğrayan ve hunharca katledilen Özgecan Aslan'ı unutmadı ve Özgecan Aslan'ın ölümünün 1. yıldönümünde sahaya onu anan bir pankartla çıktı.

Mersin İdmanyurdu - Galatasaray maçında Özgecen Aslan unutulmadı - Sayfa 3

Süper Lig'de düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu'na konuk olan Galatasaray, kayıplarına bir yenisini daha ekledi.. Mücadelede oldukça etkisiz gözüken Aslan, 10 kişi kaldığı maçı kaybetti ve rakibine 33 sene sonra yenilerek ligdeki galibiyet özlemini dindiremedi..

Mersin İdmanyurdu - Galatasaray maçında Özgecen Aslan unutulmadı - Sayfa 4

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı. Uzun bir süre golsüz devam eden mücadele sessizliği bozan isim Nakoulma oldu. 39'da ceza sahası içerisinde Semih'i geçip dönerek topu ağlara gönderen yetenekli oyuncu Mersin'i soyunma odasına 1-0 önde götürdü.