SÜPER LİG

Mersin Valisi TSG'de inceleme yaptı

Mersin Valiliği, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü tarafından Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yenileme çalışmaları başlatıldı.

Mersin Valisi TSG'de inceleme yaptı

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Tevfik Sırrı Gür Stadında inceleme yaptı. Güzeloğlu, "Yeni sezon için çalışmalar başladı. Süper Lig'de stat her yönüyle yenilenecek" dedi.

 
Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Teknik Direktör Nurullah Sağlam ve Yönetim kurulu üyeleri stat da ki çalışmaları denetledi. Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında oluşan inceleme komitesi mimarlardan statla ilgili yapılan proje ile ilgili bilgi aldı. Vali Güzeloğlu, stadın yeni sezona yetiştirileceğini söyledi.

Güzeloğlu, ''Geçtiğimiz hafta Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri geldiler. Yeni dönemde Süper Lig'de mücadele edeceğiz. Seyircilerimiz maçlara gelecek. Konya'da Adana'ya kadar yaklaşık 5 milyonluk coğrafya da tek Süper Lig takımıyız ve Süper Lig kentiyiz. Stada gelen herkesin güzel seyir keyfini bulması gerekir. Bu kapsamda Tevfik Sırrı Gür Stadında yenileme çalışmaları başladı.  
 
Basın tribünü, Vip Locaları, Protokol tribünü ve tribünlerin üzerinin kapalı hale getirilmesi, ışıklandırma sisteminin yapılması ve sosyal alt yapıların iyileştirmesi gerekiyor. Stat da en önemli çalışmalardan birisi de zeminde yapılacak çalışmalar. Geçen dönem kötü zeminle başladık ancak devre arasında iyileştirme yapmıştık. Bundan sonraki amacımız Süper Lig maçları öncesinde ve sezon öncesinde hem ideal hem de çok güzel hale getirilmesi için çalışmalar devam edecek" dedi. 

Volkan TOSLAK / MERSİN

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER