FUTBOL

Mert Nobre Erzurum'a gitti akıllara onlar geldi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski yıldızı Mert Nobre'nin 2. Lig ekibi BB Erzurumspor'la anlaşması gözleri alt liglerde oynayan eski yıldızlara çevirdi. Listede oldukça ilginç isimler var.

Mert Nobre Erzurum'a gitti akıllara onlar geldi - Sayfa 1

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de top koşturan Marcio 'Mert' Nobre'nin Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından BB Erzurumspor'a transfer olmasıyla yıldız isimlerin alt liglere transfer olması tekrar gündeme geldi.

Mert Nobre Erzurum'a gitti akıllara onlar geldi - Sayfa 2

Brezilya'da ve Avrupa'da oynadığı futbolla yolu Süper Lig'e düşmüş, ardından ise formunun düşmesi ya da yaşının ilerlemesiyle yolu alt liglere ya da Amatör Lig'e düşen futbolcuları bir kez daha hatırlayalım istedik..

Mert Nobre Erzurum'a gitti akıllara onlar geldi - Sayfa 3

Mert Nobre - BB Erzurumspor: Fenerbahçe'de 3 sezonda 55 gole imza atan Brezilyalı futbolcu ardından ise Beşiktaş'ın yolunu tuttu. Beşiktaş'ta da 5 sezonda 50 gol attıktan sonra Mersin İdman Yurdu, Kayserispor ve Will 1900'de oynadı. Tecrübeli forvet önümüzdeki sezondan itibaren BB Erzurumspor formasını terletecek. "Burası benim vatanım" Karar gazetesinden Hakan Akar'ın haberine göre; Konuşmasına Türkçe olarak "Burası benim vatanım." diye başlayan Nobre de transfer sürecinde emeği geçenlere teşekkür etti. Türkiye'yi çok sevdiğini ifade eden Nobre, "Sadece ben değil, ailem de çok mutlu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu destek çok önemli. Sadece benim değil, şehrin hedefi de şampiyonluk. İnşallah bu takımı üst lige çıkaracağız." diye konuştu.

Mert Nobre Erzurum'a gitti akıllara onlar geldi - Sayfa 4

Bobo - Kayserispor: Beşiktaş'ta kulüpte 6 sezon boyunca 94 gole imza atan Bobo'nun da yolu Spor Toto 2. Lig'den geçti. Şu anda ülkesinin kulüplerinden Gremio'da top koşturan 31 yaşındaki futbolcu Kayserispor'da 3 sezon top koştururken yaşadığı sakatlıklar ve takımın kötü gidişiyle 1 sene de olsa Spor Toto 2. Lig'de forma giydi.