MAÇ ANLATIMLARI

Messi yine eli boş döndü

Messi, Almanya'ya karşı uzatma bölümünde kaybedilen final maçının ardından yine eli boş döndü.

Messi yine eli boş döndü
2014 Dünya Kupası'nın en merak edilen sonuna çok yaklaşmıştı Messi... Futbol sahnesine çıktığı ilk günden bu yana kariyerini kupalar ve başarılarla dolduran Arjantinli yıldız, finale kadar çıkmasına rağmen yine bir Dünya Kupası'ndan eli boş döndü.

Kariyerinde üçüncü kez Dünya Kupası'nda boy gösteren Messi, Almanya'ya karşı uzatma bölümünde kaybedilen final maçının ardından yine eli boş döndü.

Lionel Messi, Barcelona ile yakaladığı başarılar ve attığı birbirinden güzel gollerle dünyanın en iyi futbolcusu... Ancak kariyeri onlarca kupayla dolu olan Messi, Arjantinli efsane Maradona ile kıyaslanmaktan kurtulamıyor. Defalarca Avrupa ve dünyanın en iyi futbolcusu ödüllerine layık görülen Arjantinli yıldız, milli takımına Dünya Kupası kazandıramadığı için Maradona'nın gerisinde kalıyor.

Aslında 2012 Dünya Kupası'nda ağları sarsamayan Messi, bu kez Dünya Kupası'na iyi bir performansla başlamıştı. Grup aşamasında attığı 4 golle takımını sırtlayan Arjantinli yıldız, gol ve asistleriyle takımını finale kadar sırtlayan oyuncu olmuştu. 
 
DÜNYA KUPASI 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER