1.LİG

Mesut Bakkal taraftardan özür diledi

TFF 1. Ligin 6. haftasında sahasında Altınordu'yu 2-1 mağlup eden Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, maçı kazandıkları için mutlu olduğunu belirtti.

Mesut Bakkal taraftardan özür diledi

Bakkal, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, kırmızı-beyazlı ekiple yollarını ayıran teknik direktör Osman Özköylü'ye takıma verdiği emekten dolayı teşekkür etti.

Sivasspor'da, futbolcuların bir çoğuyla daha önce çalışma fırsatı bulduğu için takımı yakından tanıdığını belirten Bakkal, maçta oynamaya çalışan ve goller kaçıran bir Sivasspor olduğuna işaret etti. Bu durumun kendisini sevindirdiğini vurgulayan Bakkal, "Eksiğimiz var mı? Var. İyi şeyler olacağını düşünüyorum. Biraz daha ortamın ve taraftarın gergin olduğunu biliyorum ama hakikaten bu gergin ortamda maçı kazanmak önemliydi." dedi. 

Altınordu'nun ligin çok fazla koşan ve iyi pas yapan bir takım olduğunu dile getiren Bakkal, şunları kaydetti:

"Ahmet Cebe'nin kırmızı kartla oyundan atılmasından sonra bir savaş mücadelesi verdik. Mecburen gömüldük. Beklentiler çok yüksek ve beklentileri alamamış bir takım, moral bozukluğuyla maça çıktık. Önemli olan kazanmaktı ve tekerleği döndürmekti, bugün kazandık. Güzel şeyler olacağına inanıyorum. Sivas benim memleketim, üçüncü sefer buradayım. Burada çalışmaktan çok mutluyum. İnşallah bundan sonra hep beraber iyi bir sezon geçireceğimizi umut ediyorum."

Bakkal, karşılaşmanın bir bölümünde tribündeki taraftarların kendisine küfür ettiğini ve dönüp karşılık verdiğini belirterek, "Dönmemem gerekirdi. Diğer taraftarlardan özür dilerim." diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER