FENERBAHÇE

Mesut Özil Fenerbahçe için Türkiye'ye geldi

Arsenal ve Alman Milli Takımı'nın yıldızı Mesut Özil'in Fenerbahçe için İstanbul'a geldiği ve görüşmeler yaptığı ortaya çıktı..

Mesut Özil Fenerbahçe için Türkiye'ye geldi

Aresnal'in Türk kökenli Alman yıldızı Mesut Özil'in, bir dönem Türkiye’ye gelerek Fenerbahçe için çok önemli bir isim ile görüştüğü iddia edildi.. 

Hürriyet gazetesi Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar, Hürriyet Spor’un sosyal medya hesabından her hafta canlı yayınlanan #muhabirinden programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
 
Van Der Wiel, Ben Arfa, Mesut Özil ve Ali Koç ile ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Ercanlar’ın özellikle Mesut Özil ile ilgili konuşmaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte programdan önemli satırbaşları...

-Mesut Özil, bir dönem Türkiye’ye gelerek Fenerbahçe için çok önemli bir isim ile görüştü. U görüşme tüm medyadan gizli tutuldu ve Özil İstanbul’da toplam 17 saatkaldı. Özil’in önümüzdeki yıllarda mutlaka Fenerbahçe formasını giyeceğini düşünüyorum.

Aziz Yıldırım devre arasında bombayı patlatıyor

-Ben Arfa ile Fenerbahçe yaz döneminde anlaşmıştı. Tek şartı PSG’den gelen teklifin olumlu sonuçlanmamasıydı. Ancak PSG, James Rodriguez’i alamayınca Ben Arfa PSG’yegitti. Ama orada Unai Emery ile çok fazla anlaşamadı ve forma şansı bulamıyor. Eğer PSG ile yolları ayırmaya karar verirse Fenerbahçe aportta bekliyor.

-Van Der Wiel’in gerçekten bir sakatlığı var. Bir sorun var mı derseniz oynadığı kötüfutbol nedeniyle bazı takım arkadaşları ile tartıştığını söyleyebilirim. Arkadaşları neden kötü oynadığını sormuş o da sakat olduğunu söylemiş. Şu an tedavisi sürdürülüyor.

-Ali Koç bana göre Fenerbahçe yönetimini çok fazla rahatlattı. Bu açıklama ile yönetimin üzerindeki baskı arttı ve sarı lacivertliler daha rahat hareket edebilecekler. Fenerbahçe taraftarı da üzerindeki gerginliği atmış görünüyor. Ben Karabükspor maçında bu hava ile birlikte seyirci sayısının en az 2 kat artacağını düşünüyorum.

Yorumlar
TREND HABERLER