DÜNYADAN FUTBOL

Mesut Özil'den ayrılık sinyali

Arsenal'le sözleşme uzatmak için yaptığı görüşmelerde yıllık ücrette anlaşamayan Mesut Özil'in, ara transferde ayrılma ihtimali var.

Mesut Özil'den ayrılık sinyali

Arsenal ile olan sözleşmesini uzatmak için yaptığı görüşmelerde kayda değer bir ilerleme kaydedemeyen Mesut Özil'in ocak ayında takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Arsenal'de kalmak için 350 bin sterlin isteyen Mesut'a son olarak 275 bin sterlin öneren Arsenal yönetimi, yapılan teklif kabul edilmeyince oyuncuyu ocak ayında göndermeyi ciddi şekilde gündemine aldı.

Barcelona ligden atılırsa İspanya'ya ceza verilecek

TEK TALİBİ İNTER

Mesut ile şu an ciddi şekilde ilgilenen tek takımın Inter olduğu belirtilirken, İtalyan ekibinin yöneticisi Ausilio geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Mesut ile ilgilendiklerini ancak 28 yaşındaki yıldızın ocak ayındaki transferinin pek de olası olmadığını kaydetmişti.

Türk asıllı Alman yıldız son dönemde yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle eski formundan uzak kalırken, Özil'in performansı ve saha dışı davranışları eleştrilerin odağında olmaya devam ediyor. Arsenal'de kalmak istediğini ve Londra'da yaşamayı sevdiğini söyleyen yıldız oyuncunun kariyerine nerde devam edeceği ise merak konusu olmaya devam edecek.

Yorumlar
TREND HABERLER