DÜNYADAN FUTBOL

Mesut Özil'in Fenerbahçe hayali

Mesut Özil'in yetiştiği Rot Weiss Essen kulübünün başkanı Micheal Welling, yıldız futbolcunun futbolu F.Bahçe'de bırakmak istediğini söyledi.

Mesut Özil'in Fenerbahçe hayali

Yakın zamanda defalarca Fenerbahçe'nin gündemine giren Mesut Özil'in adı bu kez sarı-lacivertliler hiçbir girişim yapmadan yazıldı.

Ancak Almanya'da Rot Weiss Essen'in başkanı Micheal Welling'in verdiği tarih dünyaca ünlü yıldız futbolcunun Arsenal ile kontratının bittiği dönemi işaret ediyor.

Bursaspor'dan en anlamlı forma

FENERBAHÇE'DE BİTİRMEK İSTİYOR

Welling "Mesut büyük bir marka. Böyle marka bir oyuncuyu herkes ister. Zaten ABD ve Çin'den ciddi teklifler var. Hatta oralarda çok büyük paralar da kazanabiblir. Ancak Mesut öncelikle Arsenal'le 2018'e kadar olan kontratını tamamlamak niyetinde. Bundan sonra da rotası İstanbul olabilir çünkü Fenerbahçe'de forma giymeyi çok istiyor" ifadelerini kullandı.

TATİLDE DEVREK'E GELİYOR

Mesut Özil, Alman Milli Takımı'nda forma giymesine rağmen Türkiye ile bağlarını hiç kopartmadı. Tatillerinde zaman zaman Türkiye'ye gelip memleketi Zonguldak'ın Devrek ilçesinde geçiren 28 yaşındaki futbolcu verdiği özel röportajlarda da sık sık "Çok iyi Fenerbahçeliyim. Bir gün mutlaka sarı-lacivertli formayı giyeceğim. Jübilemi de Fenerbahçe'de yapmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

MESUT'A MESAJ YAĞIYOR

Sarı-lacivertli taraftarlar da Mesut Özil'in sosyal medya hesaplarını mesaj yağmuruna tutarak onu bir an önce takımlarında görmek istediklerini belirtiyorlar. Yıldız ismin yolunun 'çubuklu' ile kesişmesini bekliyorlar.

Yorumlar
TREND HABERLER