DÜNYADAN FUTBOL

Mesut Özil'in yanına bir Türk daha

İngiliz devi Arsenal, Bayer Leverkusen'de ortaya koyduğu futbolla parmak ısırtan Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmeyi planlıyor.

Mesut Özil'in yanına bir Türk daha

Real Madrid ve Manchester United'ın ardından bir dünya devi daha Hakan Çalhanoğlu'na talip oldu.

Premier Lig'de şampiyonluk yarışına dahil olabilmek için ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosuna mutlaka takviye yapmayı düşünen teknik direktörlüğünü Arsene Wenger'in yaptığı Arsenal'in, milli futbolcuyu transfer etmek için girişimde bulunacağı öne sürüldü.

LEVERKUSEN'DE ÇOŞTU
İngiliz basınında yer alan haberlere göre oyuncunun özellikle Hamburg sonrası performansının Arsenal kurmaylarınca yakından takip edildiği, son bir yıldaki futbolunun etkileyici bulunduğu belirtildi. Londra ekibinin 21 yaşındaki oyuncuyu transfer listesine aldığı bilgisi verildi.  

OCAK AYINDA HAREKETE GEÇİLECEK
Bir çok önemli kulübün hedefindeki isim için fazla beklemek istemeyen kırmız-beyazlıların ocak ayında Çalhanoğlu için harekete geçeceklerinin altı çizildi.

TEKLİF 30 MİLYON EURONUN ÜZERİNDE OLACAK
İki İngiliz ekibinin kendisi için yoğun çaba harcadığı ifade edilen Hakan Çalhanoğlu için ara transfer döneminde Manchester United ile Arsenal arasında büyük bir rekabet yaşanacağına dikkat çekildi.

Son olarak Real Madrid'in yaz transfer döneminin son gününde Bayer Leverkuesen'e 30 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ancak Alman idarecilerin bu teklifi geri çevirdikleri ortaya çıkmıştı. Çalhanoğlu'nun bonservis bedelinin 30 milyon euronun üzerinde olacağına dikkat çekildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER