DİĞER HABERLER

Metin Oktay’ı ölümünün 23. yıldönümü

Galatasaray’ın efsane futbolcusu Metin Oktay, 23. ölüm yıldönümünde, Galatasaraylı yöneticiler ve sevenleri tarafından kabri başında anıldı.

Metin Oktay’ı ölümünün 23. yıldönümü
Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ve Galatasaray kulübü yöneticilerinden Emir Sarıgül’ün yanı sıra Galatasaray U-13 minik takımı da, Metin Oktay’ı ölümünün 23. yıldönümünde yalnız bırakmadı.

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Metin Oktay’ı ölümünün 23. yıldönümünde de anmak için geldiklerini belirterek, “Kendisine Allah’tan bir kere daha rahmet diliyorum. Çok özel bir insandı. Kendisini talihsiz bir kazada kaybetmiştik. Türk sporu için çok değerliydi ve aynı zamanda da örnek bir sporcuydu. Hem yetenekli özel bir sporcu hem de iyi bir karaktere sahipti. Gençler için çok önemli bir rol model. İnşallah Türk futbolunda Metin Oktay örneğindeki gibi sporcular, spor adamları ve yöneticiler çoğalır. Türk sporu da bu sayede ileriye gider” dedi.
Galatasaraylı yönetici Emir Sarıgül de, “Galatasaray’ımızın efsane ismi Metin Oktay’ın kabri başındayız. İlk önce ailesine, Galatasaray camiasına ve Türk sporuna tekrardan başsağlığı diliyorum. Metin Oktay’lar kolay yetişmiyor. Biz genç nesiller olarak Metin Oktay’ın nezaketini, zarafetini, centilmenliğini örnek almamız gerekiyor. Metin Oktay, sahada 90 dakika boyunca rakip takım arkadaşlarıyla ezeli rakip ama hakem düdüğü çaldığı zaman ebedi dostluk ilkesini yaşayan bir futbolcuydu. Mekanı cennet olsun” sözlerini sarf etti
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER