MAÇ ANLATIMLARI

Mevlüt Erdinç 5 kat fazla kazanma şansını elinin tersi ile itti

Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Mevlüt Erdinç, son yaptığı açıklamalar ile 5 kat fazla kazanma şansını elinin tersi ile itti.

Mevlüt Erdinç  5 kat fazla kazanma şansını elinin tersi ile itti
Galatasaray, sezonun sona ermesi ile birlikte ilk temasa geçtiği isimlerden olan Mevlüt Erdinç transferini bir türlü tamamlayamadı. Kulübü ile temaslara devam eden sarı-kırmızılılar, Mevlüt'ün yaptığı son açıklamalar sonrasında ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Sporx'in haberine göre; Galatasaray'a gitme şansını elinin tersi ile iterek Saint-Etienne'de mutlu olduğunun altını çizen milli oyuncu, bir anlamda şu anda kazandığından 6 kat fazla kazanma şansına da 'hayır' demiş oldu. Fransız ekibinden yıllık 1 milyon euro kazanan ve bir bölümünü vergiye verdikten sonra elinde yaklaşık olarak 600 bin euro gibi bir rakam kalan golcü oyuncuya, Galatasaray yıllık 3 milyon euroluk, reddedilmesi oldukça zor olan bir teklifte bulunmuştu.

KULÜBÜNÜN ELİNE DE KOZ VERDİ!

2 ay boyunca söylentiler ile ilgili suskunluğunu bozmayan yetenekli futbolcu, geçtiğimiz günlerde bir dergiye, "Bugün ben Etienne'deyim ve bundan gurur duyuyorum. Bu formayı giydiğim için mutluyum, bu takımda oynadığım için mutluyum. Benim kafam, aklım burada" diye açıklama yaparken, kulübünün eline koz verdi. Geçtiğimiz sezon 5 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı oyuncusunu göndermek istemeyen Fransız ekibi, Mevlüt'ün isteksiz duruşu sonrasında oyuncuyu takımda tutmayı ciddi şekilde düşünmeye başladı.

Galatasaray, Mevlüt için 2,5 milyon eurodan başladığı transfer teklifini son olarak 4 milyon avro+Dany şeklinde revize etmişti.

galatasaray 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER