YEREL HABER

Mezarlıkspor İmam Hatipspor sınavına çıkıyor

Manisa 2. Amatör Küme'nin yeni kulübü Mezarlıkspor'da ilk maçın heyecanı yaşanıyor.

Mezarlıkspor İmam Hatipspor sınavına çıkıyor

Horozköy semtinde bu yıl kurulan ve ismi ile spor dünyasında büyük ilgi toplayan Yeşil-sarılı ekip, ilk sınavında yarın Olimpiyat Sahası'nda saat 16.00'da İmam Hatipspor ile karşı karşıya gelecek.

24 kişilik kadrosunda yer alan futbolcuların büyük bölümü çalıştığı ya da öğrenci olduğu için antrenmanlarını gece yapan Mezarlık Gençlik ve Spor Kulübü, son çalışmasını yağmur altında gerçekleştirirken, hem takım kaptanı hem de kulüp başkanı olan Mehmet Budak, "Hedefimiz ilk maçımızı kazanıp, sezona iyi bir başlangıç yapmak" şeklinde konuştu.

Franck Ribery Bayern Münih'te kalmak istiyor


Horozköy semtinde bulunan eski bir kabristan nedeniyle bölgenin "Mezarlık" olarak bilindiğini söyleyen Mehmet Budak, "Yoldan geçen birine Horozköy'ü sorsanız bilmeyebilir ama "Mezarlık" deyince Manisa'da yaşayan herkes bu semtten bahsedildiği anlar. Biz de buradan yola çıkarak kulübün adını Mezarlıkspor koyduk" dedi. Futbol sayesinde semtlerine duyulan önyargıyı da kıracaklarını sözlerine ekleyen Başkan Budak, "Horozköy'ün ismi bazı olumsuzlukları çağrıştırıyor ama biz bu imajı değiştireceğiz. Gençleri hırsızlıktan, uyuşturucudan ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.

Yorumlar