FENERBAHÇE

Michael Frey Fenerbahçe ile imzaladı

Fenerbahçe yeni golcüsü Michael Frey ile sözleşme imzaladı.

Michael Frey Fenerbahçe ile imzaladı

Michael Frey resmen Fenerbahçe'de...

FC Zürih'ten transfer edilen golcü futbolcu, 4 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza sırasında Sportif Direktör Damien Comolli hazır bulundu. Frey’e Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi de gezdirildi.

Damien Comolli: "Frey çok güçlü ve çok yetenekli bir oyuncu" : Damien Comolli transfer süreciyle ilgili, “Yönetim Kurulumuz takıma takviye yapma konusunda ne kadar kararlı olduğunu gösterdi. Bizim için çok önemli bir transfer oldu. Bu pozisyonda gerçekten yetenekli ve genç oyuncular bulmak çok zordur. Kendisi bize genç ve taze bir kan olacak” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de 10 numaraya Sornoza


Michael Frey’in özelliklerinden de bahseden Comolli, “Gördüğünüzde ne kadar güçlü olduğunu hemen fark ediyorsunuz. Fiziksel olarak gerçekten çok güçlü bir oyuncu. Topsuz oyunda çok sert. Rakip defansı çok rahatsız eden bir isim. Aynı zamanda toplu oyunda çok yetenekli ve golde çok becerikli bir oyuncu” diye konuştu.

Frey’in çok büyük katkı sağlayacağını ve aynı zamanda çok büyük bir yatırım olacağını belirten Comolli, “Kendisi çok genç ve gelişmeye çok açık bir oyuncu. İleride bu kulübün çok büyük bir değeri olacaktır” dedi.

Taraftarların heyecanına da değinen Comolli, “Takımıza kattığımız isimler çok yönlü isimler. Hem katkı sağlayabiliyorlar hem de direkt gol atacak isimler. İleride kendilerini geliştirip daha değerli hale gelecekler” diyerek sözlerini noktaladı.

Michael Frey: "Çok mutluyum" : Michael Frey ise, “Çok mutluyum. Kendimle gurur duyuyorum. Geçen sene iyi bir sezon geçirdim. Aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Gollerimi atacağım ve bu sayede takımıma puanlar kazandıracağım. Hep beraber çalışır ve birlik olursak başarıya ulaşacağımızı, istediğimizi elde edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER