DÜNYADAN FUTBOL

Milan Marek Hamsik'i mest etti!

Slovak yıldız, kırmızı siyahlıların kendisiyle ilgilenmesinden mest olmuşa benziyor.

Milan Marek Hamsik'i mest etti!

Napoli'nin yıldız isimlerinden Marek Hamsik, adının Milan ile anılmasından mutluluk duyduğunu ancak son sözü kulübünün söyleceğini kaydetti.

İtalyan basınında çıkan haberlerde, Andrea Pirlo ile yollarını ayıran Milano ekibinin 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için 30 milyon avroyu gözden çıkarttığını ileri sürmüştü.

Teknik direktör Massimiliano Allegri de açıklamalarında orta sahayı güçlendirmek istediğini belirterek bu iddialara çanak tutmuştu.

Ancak şu an için bu iddiaların hiçbir geçerliliği olmadığını dile getiren Hamsik, Sme mikrofonlarına verdiği demeçte, "Milan'ın benimle ilgileniyor olması müthiş bir şey ancak eğer bir teklif gelirse öncelikle Napoli ile konuşmam gerekir. Zaten gazetede çıkan uydurma haberlere alışkınım. Ancak dediğim gibi bir teklif gelirse de son sözü kulübüm söyler." ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki sezon Napoli'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasına da değinen Hamsik, "Sezon başladığında kimse bizden böyle bir şey beklemiyordu. Ne kadar büyük bir şey başardığımızın farkındayız. Ayrıca sezon başından beri hep ligin üst sıralarında yer aldık ve Serie A'yı üçüncü olarak bitiriyoruz. Bu da bizim ne kadar istikrarlı olduğumuzu ve bulunduğumuz yeri hak ettiğimizi gösteriyor.

Napoli sezonun son maçında yarın akşam Juventus'u ağırlayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER