GALATASARAY

Milan ve G.Saraylı taraftarlar sosyal medyada atıştı!

UEFA’nın Galatasaray ile vardığı yapılandırma anlaşmasını yeniden gözden geçireceğine yönelik aldığı karar ortalığı karıştırdı. Finansal Fair Kuralları kapsamında ortaya çıkan bu beklenmedik gelişmenin yankıları, İtalya’ya kadar ulaştı.

Milan ve G.Saraylı taraftarlar sosyal medyada atıştı!

Mali kriterler çerçevesinde Avrupa futbolunun patronlarınca men cezasına çarptırılması beklenen İtalyan ekibinin CEO’su Fassone geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış, “Galatasaray’ın durumu bizimkinden daha ağırdı” diyerek kendilerine men cezası beklenirken, sarı-kırmızılılarla anlaşma yapılmasından duyduğu şaşkınlığı dile getirmişti.

UEFA’nın Galatasaray kararının, bu açıklamanın üzerinden gelmesi, Milan cephesinden gelen bu açıklamanın kararda etkisi olup olmadığına yönelik soru işaretleri doğurmuştu. Bu gelişmelerin ardından iki takımın taraftarlarının, sosyal medya üzerinde tartışmaya başladıkları ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de kombine patlaması! 40 bin...


Sarı-kırmızılılara ‘kebap’ göndermesi : Milan taraftarı olan bazı kullanıcıların twitter üzerinde Cim Bomlulara yönelik paylaşımları dikkat çekti. @Pure_Milanista hesabından, İtalyan ekibinin Avrupa’nın 1 numaralı kupasında yaşadığı şampiyonluk sayısına gönderme yapan “Milan’ın 7 Şampiyonlar Ligi kupası var, Galatasaray’ın 7 kebabı var” ifadesi ortalığı karıştırdı.

‘Galatasaray Türk, siz Çinlisiniz” : @Aslangazetesii hesabından bu paylaşıma “Galatasaray Türk’tür, Milan ise Çinli. Siz kendinizi para için sattınız. Şimdi oturup ağlayabilirsiniz. Yaşasın Inter” şeklinde yanıt verildi. Başka bir Türk kullanıcı sarı-kırmızılıların Milan’ı yendiği maçların istatistiği hatırlatılırken, buna İtalyan taraftardan “Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü” karşılığı ortalığı iyice kızıştırdı.

Niasse'den Galatasaray'a müjdeli haber


Milanlı’dan 6-0 hatırlatması : @MilanHouseMafia adlı kullanıcı bunun üzerine twitterdaki akışa müdahil oldu, Inter’in Milan’a 6-0 yenildiği maçın skorboard görüntüsüyle, Galatasaray’ın Fenerbahçe’den 6 gol yediği karşılaşmanın görüntülerini birlikte vererek sarı-kırmızılılara ithafen “Onlar gerçekten Türkiye’nin Interi” yakıştırmasını yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER