DÜNYADAN FUTBOL

Mile Svilar'ın tarihi Manchester'ın zafer gecesi

Benfica'nın genç eldiveni Mile Svilar'ın Şampiyonlar Ligi tarihine geçtiği gecede Manchester United mücadeleyi 2-0 kazanarak grupta 4'te 4 yaptı.

Mile Svilar'ın tarihi Manchester'ın zafer gecesi

Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Manchester United ile Benfica karşı karşıya geldi.

Svilar tarihe geçti

Old Trafford’daki mücadelenin 15. dakikasında ManU penaltı vuruşu kazandı. Topun başına Martial geçti ancak Benfica’nın 18 yaşındaki kalecisi Mile Svilar gole geçit vermedi ve bir Şampiyonlar Ligi maçında penaltı kurtaran en genç kaleci oldu.

Fenerbahçe maçı için şok detay! VAR olsa penaltıydı…

Gecede tüm gözlerine üzerine çeken Svilar, 45. dakikada çok talihsiz bir an yaşadı. Matic’in ceza sahası dışından gönderdiği sert şuta uzandı ancak önce direğe çarpan top ardından yerde yattığı anda sırtına çarparak ağlara gitti. Başarılı eldiven böylece Şampiyonlar Ligi tarihinde kendi kalesine gol atan en genç oyuncu oldu.

Manchester United 78. dakikada bir kez daha penaltı kazandı ve bu kez topun başına geçen Daley Blind hata yapmadı: 2-0.

90 dakika sonunda mücadeleyi 2-0 kazanan Manchester United 4’te 4 yaptı ve zirve için büyük avantaj yakaladı. Grubun son sırasına demir atan Benfica henüz puanla tanışamadı.

CSKA MOSKOVA PES ETMEDİ

Grubun diğer maçında Basel ile CSKA Moskova karşı karşıya geldi. Ev sahibi Basel, Luca Zuffi ile ön geçse de CSKA Alan Dzagoev ve Pontus Wernbloom’un golleriyle mücadeleyi 2-1 kazanmayı bildi. Bu sonucun ardından CSKA Moskova rakibiyle aynı puana(6) gelerek gruptaki iddiasını sürdürdü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER