GALATASARAY

Milletvekilleri de TFF ve MHK'ya kırmızı kart gösterdi

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Trabzonspor-Galatasaray maçı sonrasında yaşananlardan dolayı Türkiye futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulunu istifaya davet ederek Meclis'te kırmızı kart gösterdi.

Milletvekilleri de TFF ve MHK'ya kırmızı kart gösterdi

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Salih Cora, Adnan Günnar ve Muhammet Balta dün akşam oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçında yaşananlara ortak bir tavır koymak adına Meclis`te basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasında Ayşe Sula Köseoğlu Trabzonspor atkısı takarken, diğer milletvekilleri giydikleri Trabzonspor formasıyla bulundu. Ayşe Sula Köseoğlu, 3 Temmuz 2011`den bu yana Türk futbolunun temizlenmesi için ortaya çıkan gerçeklerin iyi değerlendirilmediğini, GS-TS karşılaşması sonrası bir kez daha bunun gün yüzüne çıktığını belirtti.

Trabzonspor`un geçmişinde şerefli şampiyonluklar olduğunu anımsatan Köseoğlu şunları söyledi:

"Hakkın ve adaletin savunucusu olan Anadolu`nun ilk şampiyonu Trabzonpor, ve Türk futbolu üzerinde oynanan kirli oyunların artarak devam ettiği gerek TFF`nin gerek MHK`nın Türk futbolu adına gerekli önlemleri almadığı ortaya çıkmıştır. Başta TS taraftarları olmak üzere tüm futbol camiası bu işin hakkını veremeyen ve gereken tedbirleri almayan TFF yönetiminin ve MHK başkan ve üyelerinin derhal istifasını beklemektedir. Artık Türk futbolunu kirletenler dünyaya rezil edenler bir şehrin futbol kaderiyle ve sabrıyla oynayanlar hesap vermek zorundadır. TS sahipsiz değildir. Bizlerde yasal zeminlerde kulübümüz ve şehrimizin hakkını arama konusunda her zaman olduğu gibi Trabzonspor`umuzun yanında ve arkasındayız. Birlik ve beraberliğimize en fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde taraftarlarımızı ve bütün futbol kamuoyunu sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. TFF ve MHK`ya yaptığı uygulamalardan dolayı kırmızı kart gösteriyoruz."

UEFA'dan umudu kesen Dursun Özbek Cas'ı işaret etti

Ayşe Sula Köseoğlu ve diğer vekiller konuşmasının sona ermesinin ardından Trabzon milletvekilleri ellerindeki kırmızı kartı gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER