MİLLİ TAKIM

Milli maçta sahada olacak mı?

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ın tedavisi Milli Takım kampında da tüm yoğunluğu ile sürerken, yıldız golcünün İzlanda karşısında da oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Milli maçta sahada olacak mı?

Sakatlığının büyük oranda iyileştiği bildirilen Burak Yılmaz'ın yapılan koşu testlerinde de sorunsuz olduğu öğrenildi. Ancak sakatlığının tekrarlama riskine karşın oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor.

Burak Yılmaz'ın milli maçta oynamama riskine karşın, hafta sonunda Galatasaray'ın Ankara'da Gençlerbirliği ile oynayacağı mücadelede de forma giymesi soru işareti olarak duruyor.  

Türkiye İzlanda maçı son dakika dakika canlı anlatımıTürkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?, Türkiye İzlanda maçı 13 Ekim Salı günü Torku Konya Arena Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'teki maç Show TV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Sarı kırmızılı kulübün sağlık heyeti de şu anda Burak Yılmaz'ın Milli Takım'ın sağlık ekibinin kontrolünde olduğunu belirterek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun bu durumda sadece beklemeyi seçtiğini bildirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER