SPOR MAGAZİN

Milli sporcular arasındaki kriz tatlıya bağlandı

Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Sofuoğlu arasında yaşanan iletişim krizi Hakan Çalhanoğlu'nun milli motosikletçiyi aramasıyla son buldu.

Milli sporcular arasındaki kriz tatlıya bağlandı

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile futbolcu Hakan Çalhanoğlu arasında yaşanan ve sosyal medyaya yansıyan sitemi sporcular, iletişim kurarak tatlıya bağladı.

Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, aralarında telefonda geçen diyaloğu sosyal medyada takipçileriyle paylaşmasının ardından, Kenan Sofuoğlu'nu arayarak konuştuğunu belirtti.

Hakan, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, "Bizler milletimiz için mücadele eden vatan evlatlarıyız. İletişimsel bir sıkıntı oldu. Kenan abiyi aradım. Konuştuk, bir problem yok. En yakın zamanda Almanya'da bir maçımda ağırlamayı heyecanla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

İki milli yıldız arasında Whatsapp krizi!

Kenan Sofuoğlu ise yaptığı açıklamada, Türkiye'yi başarıyla temsil ettiği ve örnek davranışları nedeniyle Hakan'ı sevdiğini belirtti. Kırgınlığını belirtmek için aralarındaki diyaloğu paylaştığını dile getiren Kenan, şunları anlattı:

"Bugüne kadar kimseden böyle istekte bulunmamıştım. Yaşam tarzı ve davranışları nedeniyle Hakan'ı seviyorum. Örneğin stattaki ekmeği öperek yerden alması çok hoşuma gitmişti. Bu nedenle Almanya'da bulunduğum için tanışmak istemiştim. Tanımadığını söylediği için kırılmıştım. Fevri bir hareketle paylaştım ama kendisiyle konuşmadan hemen kaldırdım. Farklı bir niyetim yoktu. Hakan da beni aradığında antrenmandan yeni geldiği için böyle bir iletişim sorunu olduğunu söyledi. Sonunda tatlıya bağladık."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER