MİLLİ TAKIM

Milli Takım Dünya Kupası'na gidebilir mi? Puan durumu

Milli Takım Ukrayna’ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Milliler Ukrayna yenilgisinin ardından şansını yitirdi mi? Kalan maçlar ve puan durumu haberimizde...

Milli Takım Dünya Kupası'na gidebilir mi? Puan durumu

Milli Takım, 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 7. maçında konuk olduğu Ukrayna’ya deplasmanda 2-0 yenildi. Türkiye bu sonucun ardından 4. sıraya düşerken, umutlarını da büyük oranda yitirmiş oldu.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu puan durumu

Bugün oynanan maçlar öncesinde 4. sırada bulunan Ukrayna, aldığı bu galibiyet ile grupta zirveye çıktı.
I Grubunda bugün oynanan maçlarda Finlandiya sahasında İzlanda’yı 1-0 yenerken, Ukrayna Türkiye’yi 2-0 yendi ve Hırvatistan Kosova maçıda yoğun yağmur nedeniyle yarıda kaldı.

Bunun üzerine Ukrayna 14 puanla zirveye çıktı. Onları bir maçı eksik Hırvatistan 13 puanla takip ediyor. İzlanda’nın da 13 puanı var ve 3. Milli Takım ise 11 puanla 4. sırada.

Milli Takım geri kalan 3 maçını da kazanırsa puanını 20’ye çıkarabilecek ama gruptan çıkabilmek adına Milli Takımın şansı çok azaldı.

milli TAKIM

Milli Takımın I Grubu'nda kalan maçları

Türkiye son 3 maçında sahasında Hırvatistan ve İzlanda’yı ağırlarken son maçta da Finlandiya deplasmanına gidecek. Türkiye kalan 3 maçını da kazanırsa 3. sırayı garantiliyor ama ilk 2 için Hırvatistan ve/veya Ukrayna’nın kalan maçlarında en az iki kez takımları gerekiyor.

İşte Milli Takımın kalan maçları...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER