MİLLİ TAKIM

Milli Takım’da üç yıldızdan iyi haber

Türkiye A Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti maçının hazırlıklarını sürdürdü. Dün düz koşu yapan Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun ve Selçuk İnan takımla birlikte çalıştı.

Milli Takım’da üç yıldızdan iyi haber

Türkiye A Milli Futbol Takımı, İrlanda Cumhuriyeti ile 23 Mart Cuma günü Antalya’da oynayacağı özel maçın hazırlıklarına TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde 18.30’da yapılan antrenman ısınma hareketeriyle başladı, dar alan oyunları ve tam sahada taktik çalışma ile devam etti. İdman, açma germe egzersizleriyle son buldu.

Milli maçlar hangi kanaldan yayınlanacak?

Antrenmanda düz koşu yapan oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun ve Selçuk İnan da bu akşam takımla birlikte çalıştı. Sol dizinde zorlanma olan Mahmut Tekdemir ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

A Milliler maçın oynanacağı Antalya Stadyumu’nda saat 19.30’da basına açık olarak yapacağı antrenmanla İrlanda Cumhuriyeti karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu da, aynı gün Antalya Stadyumu’nda saat 19.00’da bir basın toplantısı düzenleyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER