BEŞİKTAŞ

Milli Takım'ın yeni teknik direktörünü açıkladı!

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in istifası sonrasında yerine gelecek ismi açıkladı!

Milli Takım'ın yeni teknik direktörünü açıkladı!

Fatih Terim, milli takımlardaki görevlerinden istifa etti. Tecrübeli çalıştırıcının yerine kimin geleceği merak konusu olurken Mehmet Demirkol'dan çok tartışılacak bir iddia ortaya atıldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in istifası sonrasında milli takımın başına kimin geçeceği merak konusu oldu.

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yaptığı açıklamada konuyla ilgili olarak şunları söyledi; "Yoğun bir baskı olacaktır Galatasaray yönetiminde Terim için. Dursun Özbek yönetimini de rahatlatacak bir hamle olacaktır. Beşiktaş taraftarını kızdırmak istemem ama, Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş olacak gibi"

Burak Yılmaz'ın açıklanacağı tarih belli oldu

KULİSLERDE DE ŞENOL GÜNEŞ'İN İSMİ GEÇİYOR

A Milli Takım’da Fatih Terim defterinin kapanmasının ardından gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Kulislerde konuşulan ilk isim Mircea Lucescu olsa da, gündemdeki hocanın Şenol Güneş olduğu ortaya çıktı.

Dursun Özbek'ten flaş Fatih Terim yorumu

2 sezondur Beşiktaş’ı Süper Lig’de şampiyon yapan ve oynattığı futbolla şu anda en formda yerli teknik direktör olan Güneş için Türkiye Futbol Federasyonu hemen çalışmalara başlayacak. Hükümet kanadı tarafından da bu göreve en yakışacak ismin Şenol Güneş olduğu belirtilirken, plan da hazır. Buna göre Şenol Güneş, Dünya Kupası elemelerinde kalan 4 maçlık periyotta A Milli Takımı çalıştıracak ancak bu periyotta Beşiktaş’ın da başında olmaya devam edecek.

Fikret Orman'dan Milli Takım-Şenol Güneş iddiasına tepki

ALTERNATİF LUCESCU

Lucescu'nun boşta olması Milli Takım'ın başına geçme ihtimalini kuvvetlendiriyor. 70'ini deviren Rumen teknik adamın kulüp takımlarında artık çalışmak istemediği de biliniyor. O yüzden Türk Milli Takımı için adı geçen isimlerden biri oldu. Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'le yakın dostluğunun bulunması avantajı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER