MİLLİ TAKIM

Milliler hesaplara erken başladı

Euro 2016’ya mucizeyle katılan Milli Takım'ın işi artık daha da zor..

Milliler hesaplara erken başladı

Euro 2016’ya mucizeyle katılan milliler için işler bu kez daha zor. Artık sadece liderler doğrudan gidecek. En iyi 8 ikinci de Play-Off oynayacak. 3 maçta 2 puan aldık, hesaplara başladık.

Ay-Yıldızlılar, Euro 2016’ya son hafta 3 farklı maçta istediğimiz sonuçların çıkmasıyla doğrudan katılarak adeta mucizeye imza atmıştı.

Dünya Kupası elemelerinde, gruptaki ilk 3 maçta sadece 2 puan alabilen Milliler, hesap kitap işlerine yine erkenden başladı. Ancak işimiz bu kez çok daha zor. Çünkü EURO 2016 Elemeleri’nde grupta ilk 2 sırayı alan takımlar ile en iyi 3. olan ekip doğrudan turnuvaya katılıyordu. Biz de en iyi 3. olmuştuk. Bu kez grup liderli doğrudan Rusya vizesi alacak. 9 grup arasında en iyi 8 grup 2.’si Play-Off vizesi alacak.

İzlanda Türkiye maçının geniş özeti ve golleri

12 Kasım’da Kosova

Play-Off turunda kura çekimi yapılacak, iki maçlı eleminasyon sistemine göre 4 takım daha, Avrupa’dan Dünya Kupası’na katılacak. Türkiye, I Grubu’nda ilk 3 maç sonunda ilk 2 sıradaki Hırvatistan ve İzlanda’nın 5 puan gerisine düştü. Gruptaki 4. maçımızı 12 Kasım’da sahamızda Kosova ile oynayacağız

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER