BEŞİKTAŞ

Minik Muhammet'in parası Beşiktaş Müzesi'nde

Vodafone Arena’nın bitirilmesi için harçlıklarını biriktiren Beşiktaşlı Muhammet Alpak'ın 85 lirası Beşiktaş Müzesi'ne yollandı.

Minik Muhammet'in parası Beşiktaş Müzesi'nde

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a Tekirdağ'da minik Muhammet'in babası tarafından iletilen 85 TL, Beşiktaş Müzesi'nde sergilenecek.

17 Kasım günü Tekirdağ'da ziyaretlerde bulunan Fikret Orman'ın yanına gelen bir adam elindeki zarfı Orman'a uzatmış ve oğlunun Vodafone Arena'nın bir an önce bitirilmesi için bu parayı gönderdiğini söylemişti. Başta parayı kabul etmeyen Orman, baba Ahmet Alpak'ın oğluna söz verdiğini söylemesi üzerine parayı alıp Muhammet Alpak adına bağış makbuzunu babaya vermişti.

Beşiktaş PFDK'lık oldu

Orman yanındaki kulüp yetkililerine içinde çoğunluğu 5 TL'den oluşan 85 TL'lik zarfı uzattı ve paranın Beşiktaş Müzesi'ne konması talimatını verdi.

İKİ YILDA BİRİKTİRMİŞ

Beşiktaş tarihinin bir parçası olmaktan mutlu olduğunu söyleyen minik Muhammet, “Yeni stadımız Vodafone Arena’nın daha çabuk bitmesi için, iki yıl boyunca harçlığımdan artırarak 85 lira biriktirdim” dedi. 

Babasının kendisini iki yıl önce Vodafone Arena’ya götürmek için söz verdiğini anlatan Muhammet, “Ben de stadımızın bir an önce tamamlanması için iki yıl önce para biriktirmeye başladım” diye konuştu.

Atiba ile hemen sözleşme yapın uyarısı

 "BABAM DA ŞAŞIRDI"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a biriktirdiği parayı kendi elleriyle vermek istediğini anlatan minik Beşiktaşlı şöyle devam etti: 

"Okula gitmemek ve birikimimi Başkanımıza ellerimle verebilmek için ısrar etsem de; babam bu isteğimi kabul etmedi.  Bunun üzerine babama odamdan getirdiğim paraları uzatınca şaşırdı. Ona stadımızın daha çabuk bitmesi için bu parayı biriktirdiğimi söyledim. Babam eve dönünce anlattı. Zarftaki parayı görünce başkanımız Fikret Orman çok duygulanmış. Beşiktaş benim için çok değerli. Takımdaki tüm futbolcularımızı seviyorum; ama Mario Gomez ile Ricardo Quaresma’yı görmeyi çok istiyorum”

"HALKIN TAKIMI"

Kuşaklardır Beşiktaşlı olduklarını söyleyen baba Ahmet Alpak, “Oğlum bana sık sık stadımızın neden bitmediğini soruyordu. Ona, ‘Beşiktaş’ta bizim gibi halkın takımı... Bak ben memurum, ayın sonunu nasıl zor getiriyoruz. Beşiktaş’ta bizim gibi biraz maddi sıkıntısı var’ dedim. Ama bu konuşmamızdan sonra onun Beşiktaş için para biriktirdiğini bilmiyordum” ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER