FENERBAHÇE

Molde - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Fenerbahçe, A Grubu'nun lideri Molde ile Norveç'te karşılaşacak.

Molde - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nin 5. haftasında Fenerbahçe, Norveç deplasmanında grup lideri Molde'ye konuk olacak.

Molde - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Molde - Fenerbahçe maçı şifreli mi şifresiz mi?

MOLDE MAÇINA ÇEK HAKEM

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasında İsveç'in Molde takımıyla deplasmanda yapacağı maçı Çek Cumhuriyeti'nden Miroslav Zelinka yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, 26 Kasım Perşembe günü Molde Aker Stadı'nda oynanacak maçta Zelinka'nın yardımcılıklarını Ondrej Pelikan ile Jan Patak yapacak.

Dördüncü hakemliğini Ivo Nadvornik'in üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Radek Prihoda ve Jan Jilek olacak.

GRUPTA SON DURUM

Fenerbahçe'nin bu maç önceside A Grubu'nda 5 puanı var ve grupta 2. sırada yer alıyor. Norveç temsilcisi Molde ise 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puanla grupta ilk sırada yer alıyor.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçı Molde Hoiland, Elyounoussi ve Linnes'in golleriyle 3-1 kazanmıştı. Fenerbahçe'nin tek sayısı Nani'den gelmişti.

YAYIN BİLGİLERİ

Molde ile Fenerbahçe arasındaki maç 26 Kasım Perşembe akşamı TSİ 22.05'te oynanacak. Maç TRT 1'den şifresiz olarak yayınlanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER