FENERBAHÇE

Molde maçında F.Bahçe'yi bekleyen tehlike!

Avrupa Ligi'nde yarın Norveç'te Molde'ye konuk olacak F.Bahçe'yi karanlık bir ülke bekliyor.

Molde maçında F.Bahçe'yi bekleyen tehlike!

Mevsim gereği şu an 5 saatten az güneş ışığı gören Molde'de hava durumu korkulduğu kadar kötü değil. Kar yok, maç saati ise hafif yağmurlu..

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Norveç'te Molde'ye konuk olacak Fenerbahçe'yi tam bir karanlık bekiyor. Havanın sabah 10.20'de aydınlandığı Molde şehri öğlen 15.15'te ise karanlığa gömülüyor. Şehir 5 saatten az bir süre güneş ışığı görüyor. Olumsuz şartlar yüzünden kuraların çekildiği günden beri hava durumundan korkansarı-lacivertli futbolcuları gelen haberler ise sevindirdi.

Molde - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Tek sorun suni çim zemin

Çünkü bu dönemde o coğrafyada -5 ile -10 arasında seyreden sıcaklık değerlerinin maç günü 7, maç saatinde ise 5 derece olacağı öngörüldü. Daha önce şehirde kar olacağı yönünde haberler çıkması sarı-lacivertlilerin canını sıkmıştı. Ancak maç sırasında sadece hafif yağmur yağacağı bildirildi. F.Bahçelileri şu an bekleyen tek tehlike ise stat zemininin suni çim olması.

Pereira uyardı

Fenerbaçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Norveç’te şartların kendilerini çok zorlayacağının altını çizerek, “Sizden kendinize dikkat etmenizi istiyorum. Alışık olmayan birisi için suni çimde sakatlanma riski çoktur” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER