FENERBAHÇE

Monaco’da OHAL kararları!

Fenerbahçe’nin deplasmanda Monaco’ya konuk olacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı için sıkı tedbirler uygulamaya konuldu.

Monaco’da OHAL kararları!

Deplasman seyircisinin alınmayacağı mücadele için adeta sıkıyönetim ilan edilirken, ev sahibi ekibin taraftarları da sıkı güvenlikten nasibini alacak.

Alınan önlemler şu şekilde duyuruldu:

Stadın etrafında güvenli bölge oluşturulacak. Nesneler x-ray cihazından geçirilecek ve metal dedektörleriyle kontrol edilecektir.

Stat girişinde tüm taraftarların üzeri elle aranacak.

Vitor Pereira'dan Monaco maçı yorumu



Kask ve çanta ile stada girmek yasaklanmıştır. Bu nesneler girişlerde özel dolaplara bırakılacak ve çıkışta tekrar teslim alınacak.

Stadın tüm kapıları maç başladıktan yarım saat sonra kapatılacak.

Maç sırasında stattan ayrılan bir seyirci bir daha içeriye giremeyecek.

FENERBAHÇE'NİN 19. MAÇI

Sarı-lacivertli ekip, Fransa temsilcilerine karşı 19. maçını oynayacak. Fenerbahçe geride kalan 18 maçta, 5 galibiyet, 3 beraberlik, 10 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 19 kez havalandıran temsilcimiz 39 gol yedi. Daha önce 5 kez elemeli turlarda Fransız takımları ile karşılaştı. Bu turların dört tanesinde elenen Fenerbahçe, 1985-86 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası 1.tur aşamasında Bordeaux takımını 0-0 ve 3-2’lik sonuçlarla saf dışı bırakmıştı...

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında dış sahada 104. sınavını verecek. Bugüne dek rakip sahada oynadığı 103 maçta 24 galibiyet elde eden, 21 maçta beraberlik yaşayan sarı-lacivertliler 58 karşılaşmayı da kaybetti. Temsilcimiz 106 gol atarken, kalesinde 194 gol gördü.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER