BEŞİKTAŞ

Moussa Sow'dan Beşiktaş itirafı

Moussa Sow, Beşiktaş derbisi öncesinde siyah-beyazlıların çok iyi bir takım olduğunu ancak kendilerinin de çıkışta olduğunu söyledi.

Moussa Sow'dan Beşiktaş itirafı

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Sow, bu akşam oynanacak derbi öncesinde Lig TV'ye konuştu.

Beşiktaş derbilerinde attığı gollerle adeta siyah-beyazlıların belalısı olan Sow'un açıklamalarında öne çıkan kısımlar şu şekilde

"BEŞİKTAŞ ÇOK İYİ BİR TAKIM"

"Önemli bir derbiye çıkacağız. Çok iyi bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Beşiktaş da çok iyi bir takım. Geçmiş sezondan bu yana performanslarını iyi bir şekilde sürdürmeyi başarmış bir takım izliyoruz bu itiraf etmek lazım Beşiktaş’tan bahsederken. Ama son birkaç maça baktığımızda sezon başına kıyasla çok daha iyi bir durumdayız. Daha iyi bir form durumu yakaladık ve çok iyi bir karşılaşmanın izleyenleri beklediğini düşünüyoruz."

Mousa Sow

"3 PUANA İHTİYACIMIZ VAR"

"3 puana ihtiyacımız var. Umarım şampiyonluk yolunda bizim için çok önemli olacak bu 3 puanı almayı başarırız. Kişisel olarak değerlendirecek olursam özellikle son dönemde kendimi çok iyi hissediyorum. İyi bir ritm yakaladım. Kendimi son dönemde çok iyi hissediyorum. Belki en başta zamana ihtiyacımız oldu bu tempoya ulaşabilmek için. Ama şu anda çok çok iyi olduğumu söyleyebilirim. Son karşılaşmada 3 gol attım. Bundan dolayı tabii ki mutluyum. Ama o tabi geçmişte kaldı. O sayfayı ben çevirdim şu anda. Tamamen Beşiktaş maçına konsantre olmuş durumdayım."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER