DİĞER HABERLER

Muhammed Ali gömülmeden miras kavgası çıktı

Efsane boksör Muhammed Ali'nin önceki gün 74 yaşında yaşamını yitirmesinin ardından herkesin aklındaki soru, 80 milyon dolarlık mirasa ne olacağı.

Muhammed Ali gömülmeden miras kavgası çıktı - Sayfa 1

Efsane boksör Muhammed Ali'nin önceki gün 74 yaşında yaşamını yitirmesinin ardından herkesin aklındaki soru, 80 milyon dolarlık mirasa ne olacağı. Muhammed Ali rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığında boksörün tüm çocukları ülkenin farklı yerlerinden kalkıp babalarına destek olmak için hastaneye koştu.

Muhammed Ali gömülmeden miras kavgası çıktı - Sayfa 2

Ailenin basın danışmanı tüm çocukların birbirlerine destek olduklarını ve babaları için sürekli dua ettiklerini anlattı. Şimdi tüm dünya kardeşler arasındaki bu birliğin cuma günü yapılacak cenaze töreninden sonra da devam edip etmeyeceğini merak ediyor? Zira ortada oldukça büyük bir miras bulunuyor.

Muhammed Ali gömülmeden miras kavgası çıktı - Sayfa 3

Muhammed Ali'nin bu sene ocak ayındaki doğum gününde çekilen bu fotoğrafta boksörün sekiz çocuğunun babalarının yanında olduğu görülüyor. Efsane boksörün ikinci evliliğinden olan oğlu 44 yaşındaki Muhammed Ali Jr. (altta) eksik.

Muhammed Ali gömülmeden miras kavgası çıktı - Sayfa 4

Muhammed Ali'nin tek biyolojik oğlu olan Ali Jr. kısa bir süre önce, son iki senedir babasıyla hiç görüşmediğini ve babasına ulaşma çabalarının sonuçsuz kaldığını açıklamıştı.