DİĞER HABERLER

Muhammed Ali'nin odasına giren tek Türk

Türkiye'de boks denilince akıllara gelen ilk isimlerden olan ünlü spiker Orhan Ayhan, Muhammed Ali'nin ölümünün ardından anılarını anlattı.

Muhammed Ali'nin odasına giren tek Türk - Sayfa 1

Muhammed Ali 74 yaşında hayatını kaybetti. Ali'nin ölüm haberi dünyayı yasa boğdu. Türkiye'de kendisine en yakın isim olarak gösterilen ünlü spiker Orhan Ayhan, Muhammed Ali ile olan anısını katıldığı televizyon programında anlattı.

Muhammed Ali'nin odasına giren tek Türk - Sayfa 2

Muhammed Ali'nin 1996 yılında soyunma odasına girdiğini söyleyen Ayhan, 'Muhammed Ali kadınları bile boks sever yaptı' dedi.

Muhammed Ali'nin odasına giren tek Türk - Sayfa 3

"YAKINIMI KAYBETMİŞ GİBİYİM" Son derece üzgünüm. Gerçekten yakınımı kaybetmiş gibiyim. Benim boks yayıncılığım 1963'te başlamıştı. Muhammed Ali'nin yeri bambaşkadır. Muhammed Ali'nin profesyonel hayatında devamlı ben vardım. TRT'den canlı boks yayını yaptık. Onunla profesyonel maçlar yayına girdi. Daha sonra çeşitli kanallarda devam etti.

Muhammed Ali'nin odasına giren tek Türk - Sayfa 4

"SİNATRA ODASINA GİREMEDİ, BEN GİRDİM" Onunla Almanya'da soyunma odasına girdim, kimse giremez kolay kolay. Kitaplarda da var bu fotoğraf. 1996'da Frankfurt'a gelmişti kendisi.