TRABZONSPOR

Muharrem Usta başarı için tarih verdi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, mali dengeyi sağladıktan sonra 2017-2018 sezonunda başarıya odaklanacaklarını ifade etti.

Muharrem Usta başarı için tarih verdi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, mali dengeyi sağladıktan sonra yükselme dönemine adım atmak istediklerini belirterek, "2017-2018 sezonunu, başarı odaklı bir sezon için hedef olarak seçtik" dedi.

"FUTBOLCULAR DA ELLERİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU"

Başkanı Muharrem Usta, bordo mavili kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada kararlılıkla ve emin adımlarla planladıkları projeleri yavaş yavaş hayata geçirdiklerini vurgularken şu ifadeleri kullandı: "Bunları gerçekleştirirken de en önemli aktörlerimiz olan futbolcularımızın bu planlamadaki rollerinin çok büyük olduğunu söylemek isterim. İlkeli, karakterli, gelecek projemize inanan ve saygı duyan futbolcularımız bizimle birlikte bu heyecanı yaşamak için ellerini taşın altına sokarak büyük bir özveri gerçekleştirdiler. Bir kez daha onlara teşekkür ediyorum. Biliyoruz çok iç açıcı bir durumda değiliz ancak üst düzey bir kararlılıkla bu vaziyetin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Görevi devraldığımızdan bu yana ciddi anlamda yol kat ettik, etmeye de devam ediyoruz."

Fena bozulacak! Putin'e inat Türkiye'ye geliyorlar

"YENİ STADYUM YENİ RUH"

Yapacak daha çok işleri olduğunun altını çizen Başkan Muharrem Usta, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Geçiş dönemi olarak adlandırdığımız bu dönemde ekonomik dengeyi sağladıktan sonra derlenip, toparlanıp, yeni bir ruhla ileriye dönük hamlelerin başlayacağı yükselme dönemine adım atmak istiyoruz. Yeni stadyum, iddialı bir takım ve zirve planımız bu dönem için hedeflerimiz olacak. Bu planlamalar ışığında 2017-2018'in camiamızın da büyük desteğiyle yeniden eski günlerine dönmüş ve başarı odaklı bir sezon olacağına inancımız tamdır. Sizlerin desteği bizlere her zaman güç katacaktır. Unutmamalıyız ki; doğru adımları sabırla atanlar sistem oturana kadar zorluklarla yüzleşirler. Başarmak için başka yol yoktur."

Yorumlar
TREND HABERLER