SÜPER LİG

Muharrem Usta Hacıosmanoğlu'na sahip çıktı

Trabzonspor'un kongre sürecinde rakip olacak iki başkan adayından Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu hakkındaki yakıştırmaları uygun bulmadığını söyledi.

Muharrem Usta Hacıosmanoğlu'na sahip çıktı

Trabzonspor Kulübü'nde 5-6 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağan genel kurulda başkan adayı olan Muharrem Usta, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na yapılan bazı yakıştırmaların doğru olmadığını belirtti.

Trabzonspor FIFA'ya gidiyor

Usta, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da bir otelde yaşanan tartışmayı, kongre süreciyle ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu'yla bağdaştırmanın haksızlık olduğunu vurguladı.   

Kongre sürecinde yaşanan bu olayın, Trabzonspor'la ilgisinin bulunmadığını belirten Usta, şöyle konuştu:

"22 Kasım Pazar günü Trabzon'da bir otelde kendi kişisel meselelerinden dolayı yapmış oldukları tartışmanın sonucunda çıkan olayları, yaklaşan kongreyle süreciyle ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bağdaştırmak haksızlıktır. Kongre sürecinde yaşanan bu tatsız olayın ne Trabzonspor'la, ne de Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir ilgisi vardır"

Trabzonspor'da kongre öncesi silahlar konuştu

Hacıosmanoğlu'nun bu polemiğin içine çekilmesini "yanlış" olarak değerlendiren Usta, şunları kaydetti:

"Değerli dostum İbrahim Hacıosmanoğlu'nun böyle bir olayın içine çekilmesinden büyük bir üzüntü duyuyorum. Bu olayın kongre süreci ile ilgili olmadığı gibi Hacıosmanoğlu'yla da hiçbir alakası yoktur. Kendisiyle çok yakın diyaloğumuz vardır. Bütün konuları çok rahat bir şekilde masaya yatırıp konuşabiliyoruz. Basında çıkan haberlerin yanlış algı oluşturduğunun bilinmesini isterim. Hacıosmanoğlu'na yapılan bazı yakıştırmalar doğru değildir."

Yorumlar
TREND HABERLER