TRABZONSPOR

Muharrem Usta Trabzonspor projelerini anlattı

Trabzonspor'un başkan adaylarından Muharrem Usta, "50. yılda şampiyonluğa" sloganıyla düzenlediği toplantıda projelerini açıkladı.

Muharrem Usta Trabzonspor projelerini anlattı

Trabzonspor'un 5-6 Aralık'ta yapılacak olağan genel kurulunda başkan adayı olan Muharrem Usta, "50. yılda şampiyonluğa" sloganıyla düzenlediği toplantıda projelerini anlattı.

Yönetim kurulunda bulunan Ahmet Çubukçu, Orhan İlarslan, Önder Bülbüloğlu, Suat Şen ve. Gençağa Meriç'le birlikte basın toplantısı düzenleyen Muharrem Usta, gelecek günlerin daha aydınlık ve parlak olmasını sağlayacak bir seçimin yaklaştığını belirterek şunları söyledi:

Trabzonspor'da yeni kriz!

"7 Aralık önemli çünkü Trabzonspor için önemli gördüğümüz bu sıkıntılı günlerin ortadan kalkacağı bir gün olacak. 7 aralık milyonlarca Trabzonsporlu için üzüntünün, kaygının, ara ara da olsa gece çekmekte oldukları uykusuzluğun biteceği gün olacak. Büyük bir çınar olan Trabzonsporumuzun tarihi için yeni sayfaların yazılacağı günlerin başlangıcı olacak. Trabzonspor'un 3 temel sorunu var. Tarihimizde görmediğimiz şekilde derinleşmiş ekonomik sorunlarla karşı karşıyayız. Bunun yanında sportif anlamda Trabzonspor'un durumu hepimizi üzüyor. İmaj ve itibarla ilgili sorunumuz da var. Yaklaşık 50 yıllık tarihi olan Trabzonspor'un itibarı, milyonlarca taraftarı için ve Türkiye için kabul edilebilir bir durumda değildir. Öncelikli sorunumuz itibar sorunudur. Trabzonspor'un itibarı, kimsenin zedelenmesine izin vermemesi gereken bir markadır."

Trabzonspor'u bir bir terk ettiler

Trabzonspor gibi köklü bir camianın ne kadar büyük sorunları olursa olsun hedefsiz kalmasının mülkün olmadığını da ifade eden Muharrem Usta, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hem itibarımızı önemseyeceğiz, hem kulübün ekonomik seviyesini iyi duruma getireceğiz, hem de sportif anlamda 50. yılın içinde bulunduğu iki sezonda şampiyonluğun en güçlü adayı olarak yeniden diriliş hareketi yapacağız. Ekonomisini düzeltebilen, sportif anlamda başarıya koşabilen bir Trabzonspor olacak. Bu başarının adı Türkiye'de şampiyonluk, Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'dir. Parçalanmış bir camia olmamız birlikte yürümeye engel. Parçalanmışlığın en büyük sebebi başarısız durumda olmaktır. Bütün olmak istiyorsak mutlak manada sportif başarı elde etmek zorundayız. Trabzonspor taraftarları için şampiyonluk hayal değildir. Biz onu çok yaşadık geçmişte. Bütün enerjimizle o iki sezona doğru yürümeye başladığımızda göreceğiz ki paramparça zannedilen camia tek vücut ve tek yürek olacaktır. Geçen sene basketbol takımı Hayri Gür'de Avrupa finali oynarken salonda 10 bin kişi vardı. Hani camia parçalanmıştı? Birlik bütünlük arıyorsak bunun anahtarı başarıdır. Başarıyı asla geri planda tutamayız."

Celil Hekimoğlu projelerini anlattı

"İSTANBUL-TRABZON AYRIMI OLMAZ"

Yönetimde asla İstanbul-Trabzon ayrımı olmaması gerektiğinin de altını çizen Muharrem Usta, "Trabzon-İstanbul ayrımını aklınızın ucundan geçirmeyin. Trabzonspor dünya markasıysa burayı yönetenler de dünyalı olmak zorundalar. Akyazı stadının açılışını görkemli şekilde dünya devi bir takımla yapacağız. İsim sponsorluğu çok önemli. İyi bir markayla iyi fiyata çözülmesi gerekiyor. Bunun la gerçekleşeceğinin müjdesini vermek istiyorum. 80 milyon liralık yıllık geliri 130 milyon liraya yükselteceğiz" ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER