TRABZONSPOR

Muharrem Usta uçakta yolcunun hayatını kurtardı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Atiker Konyaspor galibiyetinden sonra uçakla İstanbul'a dönerken; rahatsızlanan bir yolcuya müdahale etti.

Muharrem Usta uçakta yolcunun hayatını kurtardı

Trabzonspor'un sahasında Atiker Konyaspor'u 90+5'de bulduğu gol ile mağlup ettiği karşılaşmadan sonra Başkan muharrem Usta'nın başına ilginç bir olay geldi.

Karşılaşmayı stadyumda takip eden Başkan Usta, akşam saatlerinde İstanbul'a hareket etti. 22.40 uçağı ile İstanbul'daki ofisine gitmek için uçağa binen Başkan Usta'nın uçakta başına ilginç olay geldi.

"DOKTOR VAR MI?"

Trabzonspor'a büyük şok!

Uçağın kalkışının yaklaşık 20 dakika sonrası uçakta bir kişinin fenalaşması üzerine hostesler yolcuya müdahale edemeyince "doktor var mı?" şeklinde anons yapıldı.

TrabzonAjans'ın haberine göre; yapılan anons üzerine olay yerine aynı zamanda doktor olan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta geldi.

"USTA'DAN MÜDAHALE"

Bir süre fenalaşan kişiye müdahalelerde bulunan Başkan Usta, daha sonra şekerli su istedi. Yaklaşık 10 dakikalık bir müdahale gerçekleştiren Usta, yolcuyu sakinleştirip ve telkinlerde bulunarak koltuğuna dönüş yaptı. Fenalaşan yolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yorumlar
TREND HABERLER