TRABZONSPOR

Muharrem Usta'dan merak uyandıran anket

Muharrem Usta, Twitter sayfası üzerinden ilginç bir anket düzenledi.

Muharrem Usta'dan merak uyandıran anket

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Başkan Muharrem Usta, yine ilginç bir paylaşıma imza attı.

Twitter sayfası üzerinden anket düzenleyen Başkan Usta, "Trabzonspor'da 'keşke devam etseydi' diyeceğimiz oyuncu hangisidir?" sorusunun altına, 'a-Bosingwa, b-Medjani, c-İkisi, d-Hiçbiri' yanıtlarını koydu.

TARAFTAR İKİSİNİ DE İSTEDİ

Trabzonspor Başkanı Usta'nın gece yarısı biten anketine 15 bin 120 taraftar katıldı. Taraftarların yüzde 48 gibi büyük çoğunluğu her iki ismi de tekrar bordo mavili formayla görmek istediklerini belirtti. Oy verenlerin yüzde 28'i Bosingwa, yüzde 13'ü Medjani şıkkını işaretlerken, yaklaşık bin 600 taraftara denk gelen yüzde 11'lik kısım ise her iki ismi de yeniden takımda görmek istemediklerini vurguladı.

DÖNME İHTİMALLERİ Mİ VAR?

Ara transferin bitmesine az bir süre kala Başkan Usta'nın düzenlediği anket bordo mavili taraftarlar arasında da merak uyandırdı. Takımdaki yabancılarla sorunlar yaşanan, Mbia ve Cavanda'nın ayrılmanın eşiğinde olduğu Trabzonspor'da, henüz bir takımla anlaşmayan Medjani ve Bosingwa'nın geri çağırılabilecekleri belirtildi. Her iki oyuncuyla da masaya oturacak olan yönetimin, takımı tanıyan bu futbolcularla yeniden anlaşma zemini arayabileceği vurgulandı.

Başkan Usta'nın düzenlediği ankete bazı taraftarlar olumlu yaklaşırken, bazıları ise eski oyunculara yeniden talip olunmasına tepki gösterdi. Tepki gösteren taraftarların, "Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı" şeklindeki yorumları da dikkat çekti.

Muharrem Usta

HER İKİSİ DE PARA ALAMADIKLARI İÇİN AYRILDI

Trabzonspor'a 2013-2014 sezonu başında transfer edilen Portekizli futbolcu Jose Bosingwa, iki sezonda bordo mavili formayı lig, kupa ve Avrupa kupaları olmak üzere toplam 70 maçta forma giydi. Geçen sezon ağır bir sakatlık geçiren Portekizli oyuncu, bu sezon başında ise parasını alamadığı için sözleşmesini feshederek ayrıldı.

Cezayir milli takımıyla Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performansın ardından teknik direktör Vahid Halilhodziç ile birlikte geçen sezon başında kadroya katılan Carl Medjani ise, defans oyuncusu olmasına rağmen golcü kimliğiyle de takıma büyük katkı sağladı. 2014-2015 sezonunda ligde 30 maçta 7 gol atan, kupa ve UEFA Avrupa Ligi de dahil olmak üzere 42 maça çıkan Cezayirli oyuncu, toplam 8 gol kaydetti. Medjani, bu sezonun ilk yarısında da 8 lig 4 Avrupa maçı olmak üzere 12 maçta forma giydi ve 1 gol attı. Carl Medjani, 24 Kasım'da alacakları nedeniyle FIFA kanalıyla sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini kulübe bildirdi.

Yorumlar
TREND HABERLER